Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Уявляєш (звісно ж, уявляєш!колись.
) - довелося відмовитися від слухання продовження книжки. Його читає інша актриса з неприємним голосом. Спробувала послухати ще щось цієї ж авторки - ще гірша чтиця
Так пафосно завиває.
Та я і люблю просто шоколад. Але іноді під настрій, коли хочеться його жувати, а не щоб танув у роті, тоді з горіхами.Просто купувати щось безпечнеБез ізюму і горіхів. Тільки шоколад
![]()
Навіщо морозити котлети?І от знову: в холодильнику тушкована картопля, в морозилці котлети. А мені хочеться хліба з майонезом![]()
Слава богу, ти з'явився. ФухНавіщо морозити котлети?

То кому там дякувати що ходиш як дурбелик без звʼязку.Слава богу, ти з'явився. Фух![]()
Я теж морожу іноді. Коли їх багато, а хочеться вже чогось іншого.Навіщо морозити котлети?
А я все одно дякую, мені головне щоб ти був живий-здоровийТо кому там дякувати що ходиш як дурбелик без звʼязку.
А шо без зв'язку то таке 
У нас зі спогадами не дуже складаєтьсяДавайте організуємо вечір спогадів.
Ф'ям, придумай тему!![]()
Нагадує ту гру в Джентльменах удачі: 
Щоб булиНавіщо морозити котлети?
Я від мами привезла, але трохи з'їм - і більше не хочеться. А потім через кілька тижнів може захотітися, а вона вже ось, тільки розпарити.Так спогади можуть бути не про рік, а про події. Про рік я нізащо не згадаю. Ну, деякі можу вирахувати - по важливим подіям ))У нас зі спогадами не дуже складаєтьсяНагадує ту гру в Джентльменах удачі:
- Кажи город на А.
- Джамбул.
- Чому Джамбул?
- Тому що там тепло, там мій дім, там моя мама живе.
Так і зараз, загадаю "що ви робили в... такому-то році", - відповідь буде про який завгодно, але не той рік, що загадано![]()
А ми ж хвилюємося. Не дуже, бо в тебе має бути все норм, але все ж таки звикли, що ти є. А тут - нема...То кому там дякувати що ходиш як дурбелик без звʼязку.
Я про зв'язок і не подумала.
Щоб не з'їсти одразу всіНавіщо морозити котлети?

Більше немає таких, з хибним вибором оператора?А ми ж хвилюємося. Не дуже, бо в тебе має бути все норм, але все ж таки звикли, Я про зв'язок і не подумала.
Ти з нами пограєш? Треба придумати з якою випічкою ми у тебе асоціюємося - кожна окремо - і прислати меніТо кому там дякувати що ходиш як дурбелик без звʼязку.
Про тебе ми вже написали 
На нашій темі не позначилося, на малювалках теж. Що у київстара проблеми я знаю, але то в людей з реалу, а тут якось і не пов'язала.Більше немає таких, з хибним вибором оператора?
Вже читав про випічку, три дні тому. Невже не зважаючи на все не вдалося цього уникнути.Ти з нами пограєш? Треба придумати з якою випічкою ми у тебе асоціюємося - кожна окремо - і прислати меніПро тебе ми вже написали
![]()

В принципі з компютером і кабельним інтернетом не так страшно.На нашій темі не позначилося, на малювалках теж. Що у київстара проблеми я знаю, але то в людей з реалу, а тут якось і не пов'язала.
Ми тебе ж чекаємо!Вже читав про випічку, три дні тому. Невже не зважаючи на все не вдалося цього уникнути.![]()