Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хочу ще раз уточнити: описуємо не себе, а інших, в тому числі і мене. Втім, мене - за бажанням :-)

Коли йому пишеш "за вікном зима", то чомусь сніг і в квартирі :-)

OIG.MY2O9IcbLJQoWQhWbGym.webp

Я попрощалася з сантехніком. Сподіваюся назавжди :-) Хоч полички мені ще зробив у шафку, то я задоволена :-)

Поступила література по самовдосконаленню

IMG_2642.webp
Полізла з'ясовувати, що ж там за книга :)

Назва була багатообіцяючою: "Unf*k yourself".

Але вміст! :-)

Вам ніколи не буде легше, простіше та зрозуміліше, ніж зараз. Це справжнє життя, і у вас не буде найкращого моменту змінити його, ніж зараз. Чи не знаєте, що робити і як почати? Супер, це чудовий початок. Значить, треба дізнатися, з'ясувати. Прошерстіть Інтернет, прочитайте кілька книг, ставте питання, пройдіть тренінг, запитайте поради, робіть все, щоб прочистити собі мізки і почати жити по-справжньому. Встаньте на ноги та йдіть.

Бездіяльність породжує сумніви та страх. Дія породжує впевненість та мужність. Якщо хочеш перемогти страх, не сиди дома і не міркуй. Вийди з дому та почни діяти.

Твоя особистість визначається не тим, що коїться у тебе в голові, а твоїми діями. «Зміни свої думки – поміняєш своє життя».

Набагато ефективніше приймати речі такими, якими вони є, жити сьогоднішнім днем (начебто можна жити якимось іншим) і вирішувати проблеми в міру їхнього надходження, аніж весь час чогось чекати. Це не означає, що я проти планування (звісно ж ні!). Але беззаперечне наслідування плану (і всім очікуванням, пов'язаним з ним) схоже на те, як би ви випали з човна, але продовжували гребти, незважаючи на те, що у вас більше немає ні весел, ні самого човна. Щонайменше дивно! Ваш план (і картинка в уяві) вже не актуальний, але ви продовжуєте діяти як звикли, незважаючи на те, що обставини змінилися.

Вся суть у дії. Ідіть вперед, працюйте і не звертайте уваги на все лайно, яке відволікатиме вас від мети. :увага:

Найпростіший спосіб почати ставитися до життя простіше – сприймати свої проблеми як можливості. Можливості навчитися чогось нового та реалізувати себе.

Не вимагай, щоб події відбувалися так, як тобі хочеться, але приймай те, що воно є, і будеш щасливий.

Перестаньте звинувачувати долю. Перестаньте звинувачувати інших. Перестаньте звалювати все на зовнішні обставини. Ви отримуєте те життя, з яким готові миритися.
Подумайте про це. Які проблеми кидають тінь на ваше щасливе та прекрасне життя? Ви ненавидите свою роботу? Зіпсувалися стосунки? Чи є проблеми зі здоров'ям? Окей, знайдіть нову роботу. Припиніть стосунки. Змініть дієту та комплекс вправ або зверніться за медичною допомогою. Так просто, чи не так? Навіть те, на що ніяк не можуть вплинути ваші слова, наприклад смерть близької людини або втрата роботи, може змінитися завдяки тому, як ви відреагуєте на ці речі і як житимете далі.

Якщо ви не готові робити жодних дій, щоб змінити ситуацію, іншими словами, готові миритися з ситуацією, то подобається вам це чи ні, це саме те життя, яке ви обрали самі.

Перш ніж ви подумаєте: "Так, але ..." або почнете вигадувати всякі відмовки, дозвольте мені сказати ось що. Вигадуючи виправдання своїм обставинам, ви самі творите світ, у якому живете. Закінчуйте із цим.

**
Боже, які банальності :-)

Останнє редагування:
А я зустрілася з газовиком :D
OIG.kOVyphc6T.jpg

Доброго всім ранку, добра на весь день та кави з настроєм :кава: :love:
Стімпанк! :любов: А як ти формулювала? дівчина, одягнена в стилі стімпанк, тримає в руках чашку, поруч хлопець тримає в руках викрутку.

Це ж саме викрутка? Древня така, з 19 століття? :)

Мабуть категорія для чайників.
Саме так.
Ті, хто ще не читав нічого подібного, в захваті :іржач:
Інна М.
- Книга захопила, не могла відірватися, чесний погляд на життя, а не на «чернетку» життя, завжди здавалося живеш, як на чернетку, а потім почнеш жити, переписавши життя, по-справжньому, але життя проноситься, як мить!

(дівчина нарешті прозріла. Цікаво, їй 20 чи 30?)

А ось більш прохаваний читач:
natforing
- Книжка ні про що. Точніше, весь зміст можна було вкласти у дві фрази, які автор розтягнув на всю книгу. Це схоже на те, як дуже дурній людині повторюють по сто разів те саме, щоб до неї нарешті дійшло. Дочитав до кінця лише з надією знайти хоч щось цікаве, але в результаті одне розчарування.

У тебе з'явилася вподобайка, що сміється, а у мене, навпаки, щезла.
Щоб були такі вподобайки, треба повідомлення, яке хочеш вподобати, підтягнути аж у самий верх. Тоді вони з'являються при натисканні.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Стімпанк! :любов: А як ти формулювала? дівчина, одягнена в стилі стімпанк, тримає в руках чашку, поруч хлопець тримає в руках викрутку.

Це ж саме викрутка? Древня така, з 19 століття? :)
Так і формулювала - "фото у стилі стим-панк, жінка п'є каву і дивиться, як молодий майстер ремонтує нагрівач для води" :D

Назад
Зверху Знизу