Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, жінка гарна!
Я почала дивитися "зв'язок" с Касселем
От не люблю я цього Касселя. ? Особливо після фільму "Незворотність". Добре, що Моніка з ним розвелася :D Однак він дуже затребуваний як актор, грає та грає :) Нещодавно Атоса зіграв в новому фільмі 2023 р. (Можна подумати, екранізацій "Трьох мушкетерів" ще в світі недостатньо :іржач: )

cmsv2_3c9774da-a277-5054-b6ae-90fcadec498f-7295200.webp

От не люблю я цього Касселя. ? Особливо після фільму "Незворотність". Добре, що Моніка з ним розвелася :D Однак він дуже затребуваний як актор, грає та грає :) Нещодавно Атоса зіграв в новому фільмі 2023 р. (Можна подумати, екранізацій "Трьох мушкетерів" ще в світі недостатньо :іржач: )

cmsv2_3c9774da-a277-5054-b6ae-90fcadec498f-7295200.webp
А я не знаю, люблю його чи не люблю. Я з ним раніше нічого не дивилася.
Мушкетери це щось вічне:D

Лено, то в тебе нема натхнення віршувати? Бо щось у мікро лише ми вдвох з Гарматюк граємо :-)

То я тільки планувала так вчинити. Не знаю чи є вільні, бо їх там по відділам порозбивали. Але мені поки що не треба :)
Як же не треба, ти ж через це серіали не дивишся! :-) Хоча на телефоні теж можна. Я якось дивилася, коли більш нема на чому було :). Вмощувалася приблизно в твою улюблену позу, закутавшись у ковдри і примостивши телефон кудись на складку ковдри.

:іржач:
літа з кімнати у кімнату
із пуфа порхає на стіл
вже всіх кругом успів дістати
цей бджіл
© Lytvynets

.webp

Останнє редагування:

Зараз у подружки такий "бджіл". Тільки бджілка. Маленька ще. З тих кішок, шо дряпаються по одежі господаря вгору і намагаються сісти на плечі чи голову, як пощастить. :іржач:

Останнє редагування:
Пес хоче майонез, а кіт хоче бутербрід.

Назад
Зверху Знизу