Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Не можу знайти художницю. Кілька разів потрапляли фотки, вона розмальовує під'їзди. І я подумала, що її за ключовими словами буде легко знайти, а там купа інших, а цієї нема.
Думала, може я постила її сюди, але ж і фото позникали.

Тільки-но прочитала в новинх, що розсилають повідомлення, що купують інфу про зсу, як і мені ось прийшло. Це ж десь вони номери взяли, депер думай де. Цікаво, чи можуть цей канал тг заблокувати в Україні, якщо він рос? Я просто не знаю як там все діє.

IMG_2309.webp

Це якийсь дивовижний для мене різновид астрології.
Я про нього не знав.
Хорарну астрологію я вивчала трохи. Не усі методи. Знаю, що першою справою треба подивитися на гармонійні аспекти Місяця. Це працює в запитаннях, де відповідь може бути "так-ні". Якщо гармонійних більше, то це так, якщо негативних - ні. Можеш сам спробувати якось :) Щось спитати, про реализацію чого ти зможеш достатньо швидко дізнатися, як воно буде. І подивитися гороскоп на цей момент.

Останнє редагування:
Це ж слово іншомовного походження: бутер і брод :)
А мені подобається "канапка", воно якесь миле. Але то коли маленький, якщо пів батона, то вже точна не канапка :іржач:
ну типо я в курсі...:кава:

просто для мене українська - не рідна.. мозок заточений на те, що всі звични слова - мають звучати по іншому...

Знайшла ще детективний серіал з гг-жінкою :) На цей раз трохи гумористичний.

MTg2XkEyXkFqcGdeQXVyNDAzNDA0NA@@._V1_FMjpg_UX1000_.webp

Літня викладачка літератури виходить на пенсію і починає із пристрастю розслідувати злочини. Ірландський детектив з Джейн Сеймур.

Акторка відома. Набагато більш літня, ніж та попередня італійська. Цій вже 71. Але її енергійності можна позаздрити :ги:

Знайшла ще детективний серіал з гг-жінкою :) На цей раз трохи гумористичний.

MTg2XkEyXkFqcGdeQXVyNDAzNDA0NA@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Літня викладачка літератури виходить на пенсію і починає із пристрастю розслідувати злочини. Ірландський детектив з Джейн Сеймур.

Акторка відома. Набагато більш літня, ніж та попередня італійська. Цій вже 71. Але її енергійності можна позаздрити :ги:
Цій бачила :) Гарний :)

Назад
Зверху Знизу