Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Така хмарка була. На що схоже? :)
 пролетел2.webp
Це Зевс цілить списом у бюст пушкіна!

Ось тут згадується "тварог" -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Пошук я там не побачила, а завантажувати весь том не буду :-)
Подивилася на іншому ресурсі. Пишуть, що тварог - давньослав'янське.

Мати Василева! :D Це ж якесь чудовисько до мене йде, відкривши обійми з пазуристими лапами! :здивований:
Так, були такі зображення - роботи з квадратиків, як пікселі. Чи то у мультику, чи де - не пам'ятаю.

Подивіться серію IT Crowd "Italian for Beginners"

Це дуже смішно :)

Дівчина того парня розповіла йому, що її родичі постраждали в океанаріумі від пожежі. Він ніяк не міг зрозуміти, чому там горіти взагалі

Подивіться серію IT Crowd "Italian for Beginners"

Це дуже смішно :)

Дівчина того парня розповіла йому, що її родичі постраждали в океанаріумі від пожежі. Він ніяк не міг зрозуміти, чому там горіти взагалі
Я, між іншим, теж зацікавилася, чому там горіти в океанаріумі! :ги: Подивилася серію, але так і не стало зрозуміліше, що сталося! :незрозумію: :-)

ЗІ. До речі, так, - коли дівчина питає, що ти робиш, а хлопець відповідає "*****", ясніше ясного, що він щось приховує :-)

Мік Джаггер теж грав провокаційні ролі типу "Люся Арестович", виявляється, - не знала :)

D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BC_2.jpg

Я, між іншим, теж зацікавилася, чому там горіти в океанаріумі! :ги: Подивилася серію, але так і не стало зрозуміліше, що сталося! :незрозумію: :-)

ЗІ. До речі, так, - коли дівчина питає, що ти робиш, а хлопець відповідає "*****", ясніше ясного, що він щось приховує :-)
На мою думку увесь сенс тої серії в тому, що він теж опалив руки макетом океанаріума :)

На мою думку увесь сенс тої серії в тому, що він теж опалив руки макетом океанаріума :)
Мені здалося, "треба було сміятися" в кінці від того, що типу він перестарався. Сказав же дівчині що в твоєму уривку? :ги:

Мені здалося, "треба було сміятися" в кінці від того, що типу він перестарався. Сказав же дівчині що в твоєму уривку? :ги:
Там багато смішних моментів :)
4 сезони та доп довга серія (теж ржачна).

Амери спробували перезняти, але дальш пілот серії не пройшло, факап.

Кілька деталей, і вже зрозуміло, що це не сучасне фото, якби навіть було кольорове і гарної якості.
В мого дідуся багато таких було, цікаво б передивитися, але з нами лише ті, що стосувалися саме нашої родини.
Це у групі виклали фото старого фотографа.

1698217467729.webp

Назад
Зверху Знизу