Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А навіщо ти їси? Чи дивишся фільми? Чи спілкуєшся на ХФ?
Звідки я знаю?

ні, в нас навчають інакше.
Не можуть у вас навчати інакше.
Це як в одному медінституті навчати інакше ніж в усіх інших.

То ти мене питаєш з надією, що я знаю відповідь? :-)
:rolleyes:
Це як в одному медінституті навчати інакше ніж в усіх інших.
А ти впевнений, що в усіх езотеричних школах навчають так, як ти думаєш? :-)

То ти мене питаєш з надією, що я знаю відповідь? :-)

:rolleyes:

А ти впевнений, що в усіх езотеричних школах навчають так, як ти думаєш? :-)
Звичайно впевнений. Які у тебе весь час езотеричні запитання езотеричної першокласниці.

В тебе ж є прагнення, наприклад, кращого житла.
Дуже стараюся бути більш вдячною "лЮбому Мрзд" за те, що є, ніж бути незадоволеною і сумною від того, що могло би бути кращим. (це я не тільки про житло, а взагалі).

Дочекатися Перемоги, врешті решт.
Мені здається, це не можна ставити в один ряд з іншими прагненнями, бо виконання тих прагнень від мене залежить, а це ніяк.

Мені здається, це не можна ставити в один ряд з іншими прагненнями, бо виконання тих прагнень від мене залежить, а це ніяк.
Я не ставила в один ряд, просто перераховувала варіанти. Але те, що не залежить, не означає, що на це не можна чекати. От знаєш, як по типу: поки онуків не дочекаюся - не помру (чи ще чогось). Це теж від людини не залежить, але вона ставить собі мету побачити щось і мріє про це, чекає.

Звичайно впевнений
Може, ти маєш на увазі "школи у традиції дзен"? :) Бо вони ж не обов'язково у цій традиції.

Наприклад, я певний час цікавилася вченням Ольги Асауляк, а це засновано на хринстиянстві. (Не тому цікавилася, що я поділяю її думки, а просто, я взагалі цікавлюся усім.). Ідей реінкарнації, а тим більше одночасного втілення в різних формах там не було.

А ось в цій, де я зараз, Радастеї - це є. Втілення одномоментно навіть необов'язково в тілах, а в широкому спектрі можливостей: в одному всесвіті бути енергією, в іншій світом, в третій - зіркою, в четвертій - матерією, в п'ятій антиматерією, і т.д.

Може, ти маєш на увазі "школи у традиції дзен"? :) Бо вони ж не обов'язково у цій традиції.

Наприклад, я певний час цікавилася вченням Ольги Асауляк, а це засновано на хринстиянстві. (Не тому цікавилася, що я поділяю її думки, а просто, я взагалі цікавлюся усім.). Ідей реінкарнації, а тим більше одночасного втілення в різних формах там не було.

А ось в цій, де я зараз, Радастеї - це є. Втілення одномоментно навіть необов'язково в тілах, а в широкому спектрі можливостей: в одному всесвіті бути енергією, в іншій світом, в третій - зіркою, в четвертій - матерією, в п'ятій антиматерією, і т.д.
У школі дзен всі приходять і сидять годину обличчям в стіну. Які там ідеї викладають?

Можуть не давати абсолютно усі аспекти знань. Наприклад, зосередитися на практичних речах. Здоров'ї, бо це затребуване, це продається. А якісь абстрактні речі взагалі не висвітлювати, бо це ніяк не перевірити.

Можуть не давати абсолютно усі аспекти знань. Наприклад, зосередитися на практичних речах. Здоров'ї, бо це затребуване, це продається. А якісь абстрактні речі взагалі не висвітлювати, бо це ніяк не перевірити.
Це хто що вибере собі, куди він має намір добратись.

Сподіваюся це не конкретно про мою школу припущення, а взагалі? Бо в моїй дають дещо так, що суперечить вашим поглядам :)
Тобто мови про одночасне існування взагалі не було, але дещо інше...

Це хто що вибере собі, куди він має намір добратись.
Ой-ой-ой (трохи глузливо :) ). Ти он не знаєш, чого й на ХФ сидиш, а тут бач, намір добратись.. :)
Сподіваюся це не конкретно про мою школу припущення, а взагалі?
Авжеж, взагалі.
Бо в моїй дають дещо так, що суперечить вашим поглядам :)
Тобто мови про одночасне існування взагалі не було, але дещо інше...
Та, в принципі, неважливо, бо все одно ніяк не перевірити :)

Мало людей на йогу ходять в якості фітнесу? І йогами ставати не планують.
Та повно, звісна річ.

ceb7af536b3c299d5b3534914a3a094b.webp

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу