Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Може одночасно і без клепки і без соціальних стереотипів.
Школа перше місце яке створює стереотипи.
Як проживає "пересічна" людина 50-60 років - три четвертих часу робить що не хочеться, але треба, а коли нарешті всі умови дозволять - те що в задоволення.
Так що викреслити ці три четвертих і залишиться життя цих двох.
Не вірю, що ці нещасні двоє в їхньому віці дійшли до таких твоїх думок. Тим більше у них там кохання було. У 18 років хочеться щоб кохання було довго.
Може батьки щемили за це , хто його знає + *******. І що причина, а що слідство вже навіть не важливо. Маленьки дурники

Я думаю, що це тому, що в людей нема мети в житті.
Я їх не бачу вільними, а скоріш загубленими, вони не розуміли для чого живуть, і єдине досягнення - відосик в тікток. Про який скоро всі забудуть.
О, ось воно, так

Я думаю, що це тому, що в людей нема мети в житті.
Я їх не бачу вільними, а скоріш загубленими, вони не розуміли для чого живуть, і єдине досягнення - відосик в тікток. Про який скоро всі забудуть.
Всього то?
А ми тут всі сидим з чіткою метою і з чітким розумінням для чого живем?

Не вірю, що ці нещасні двоє в їхньому віці дійшли до таких твоїх думок. Тим більше у них там кохання було. У 18 років хочеться щоб кохання було довго.
Може батьки щемили за це , хто його знає + *******. І що причина, а що слідство вже навіть не важливо. Маленьки дурники
А по чому видно що нещасні?
У них же любов була, тобто щастя.

Всього то?
А ми тут всі сидим з чіткою метою і з чітким розумінням для чого живем?
Я не в глобальному сенсі. Звісно, що велика мета мало в кого є. Але життя складається з маленьких планів, до яких ти йдеш. І коли все вдається, то радієш, і ставиш собі нові маленькі плани. Це надихає.

Я не в глобальному сенсі. Звісно, що велика мета мало в кого є. Але життя складається з маленьких планів, до яких ти йдеш. І коли все вдається, то радієш, і ставиш собі нові маленькі плани. Це надихає.
Оце чим вони займалися і були їх маленькі плани -

Сводные брат и сестра могли быть влюблены друг в друга. Они целуются на видео и рассказывают, что у них есть интимные связи.

"Разговорный видосик. Что говорить. Мы скоро умрем. Мы прыгнем с 15-го или поднимемся выше и прыгнем. Вот. Мы сейчас в Киеве, отдыхаем, гуляем, тр***емся, снимали пор**шку, чтобы хоть как-то… после нас осталось что-то хорошее. Я даже рада, что так все происходит. Очень рада, что я с Вовой сейчас и ни с кем другим. Только мы вдвоем в квартире, где никого нет, где мы слушаем музыку, обнимаемся, нюхаем и проводим время вместе. Ничего, сейчас еще дорожку дам и будет хорошо”, – говорит девушка, предлагает парню "сначала ********".

Та йому там просто слово нема де вставити :-)
У мене така приятелька була. По телефону з нею спілкуватися було цілий квест:ги: Вона могла на завданну тему базікати безліч часу. І головне, це було цікаво! 😃 Але довго, а ще й інші питання були. Так ось, треба було якось примудритися втиснутися між її двома фразами і швидко щось інше запитати. Вона кидала попередню тему і з не меншим ентузіазмом починала обговорювати нову, причому теж безкінечно. Це трохи нагадує чат-GPT 😀 - якби він голосом відповідав.

• Це смішно!
Реакції: E.N
Оце чим вони займалися і були їх маленькі плани -
В тому-то й справа. В когось мета - дати дитині освіту, а в когось - ********, понюхати... Питання: хто відчуватиме себе більш непотрібним у цьому житті?

Хоча ми всього не знаємо.

У мене така приятелька була. По телефону з нею спілкуватися було цілий квест:ги: Вона могла на завданну тему базікати безліч часу. І головне, це було цікаво! 😃 Але довго, а ще й інші питання були. Так ось, треба було якось примудритися втиснутися між її двома фразами і швидко щось інше запитати. Вона кидала попередню тему і з не меншим ентузіазмом починала обговорювати нову, причому теж безкінечно. Це трохи нагадує чат-GPT 😀 - якби він голосом відповідав.
Я не про те, що вона багато базікає, а що вона обурюється і відчитує його, тобто в цей час він їй точно не має змоги відповідати. Так що справа не в тому, що я його не чую, а в тому, що свариться вона.

В тому-то й справа. В когось мета - дати дитині освіту, а в когось - ********, понюхати... Питання: хто відчуватиме себе більш непотрібним у цьому житті?
Для чого мета давати дитині освіту?

Тут немає більше ніякої мети крім як робити прямо зараз те що ти хочеш.

Так ненавʼязливо спитаю черговий раз - в езотеричній школі не говорили про це?

Дітвора без клепки в голові. В юності схильність до драматизму взагалі буває зашкалює + не віра в те, що ти помреш і що смерть це назавжди
Так, підлітковий суіцид. Це окреме явище серед усіх.

Запам'ятався колись випадок, в журналі писали. Талановитий юний поет 13 років покінчив з собою, залишивши вірші. Виглядав дуже доросло, симпатичний, був закоханим в якусь дівчину. Може, вона не відповідала взаємністю.

Це нам, звичайним нормальним, - ну то й що??! ще 100500 кохань буде. А їм, таким - інакше :)

Я не про те, що вона багато базікає, а що вона обурюється і відчитує його, тобто в цей час він їй точно не має змоги відповідати. Так що справа не в тому, що я його не чую, а в тому, що свариться вона.
Хто незадоволений, той і бухтить. Його влаштовує, її - ні.

Думала, після шлюбу-то й почнеться щасливе життя! :) А воно чогось не товой..

Тут на форумі тема була, хто найчастіше ініціює розлучення. Ну ясно, хто! :-)

Для чого мета давати дитині освіту?

Тут немає більше ніякої мети крім як робити прямо зараз те що ти хочеш.
Чорт забирай цю освіту, особливо школу.. (бурчу). Але, знов же таки чорт забирай, воно таки потрібно. Просто щоб дати маленьким людям час подорослішати, чимось відволікти від того, щоб вони робити прямо зараз те, що хочеться і більш нічого крім того, що хочеться :) Пити виключно кока-колу, істи чипси, - а потім пити алко, *************, вживати транки, лазити десь, потрапляючи в небезпечні ситуації.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу