Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я в тому сенсі, що це не він починає. Вона вчора бігала по квартирі, щось вичитувала голосно. Діставала-діставала, аж поки він не витримав та гримнув на неї. Тобто це вона весь час свариться.
Здоров'я як?

Та бувають таки навить не вагитни
Ну, не можу і його виправдовувати, бо хз за що вона сварилася, може він щось натворив. Але якщо вона бачила, що він такий, в сенсі - не такий як треба, то для чого було одружуватися, щоб тепер мені спати не давати. Я оце прямо вчора думала, що прикріплю їм на двері записку і спитаю про це :-)

Але якщо вона бачила, що він такий, в сенсі - не такий як треба,
Жінка, виходячи заміж, вірить, що її обранець зміниться. Чоловік, одружуючись, сподівається, що його обраниця не зміниться :D

:) Ви його просто не чуєте, бо більш чутно "високі" звуки, тобто жіночий голос. :)
Та йому там просто слово нема де вставити :-)
На якусь, що тобі цікава, і на яку тобі не шкода часу, витраченого на нас :ги:

На якусь, що тобі цікава, і на яку тобі не шкода часу, витраченого на нас :ги:
Ну от попалася неординарна історія в новинах

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вот думаю ким вони були - дітворою без клепки в голові, чи таки потратили час в цьому житті на те що самі захотіли і не боялися це життя припинити коли вони самі захочуть, а не тратити на рутину що вірогідно чекала їх в майбутньому, і вони би її довго і нудно розгрібали, а закінчилось би приблизно так само. Тобто були більш вільними у своєму мисленні.

Ну от попалася неординарна історія в новинах

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вот думаю ким вони були - дітворою без клепки в голові, чи таки потратили час в цьому житті на те що самі захотіли і не боялися це життя припинити коли вони самі захочуть, а не тратити на рутину що вірогідно чекала їх в майбутньому, і вони би її довго і нудно розгрібали, а закінчилось би приблизно так само. Тобто були більш вільними у своєму мисленні.
Перше. Дітвора без клепки в голові. Їм було 18 та 17. Останні чотири роки у них не було нормальної школи – ковід, війна. Відповідно не було нормальної соціалізації, позашкільних занять, заходів. Як би там не було – це важливо. Хоча б тому, що вони не бовталися хто зна де. Поки батьки на роботі. Мабуть, були якісь схильності. В юності схильність до драматизму взагалі буває зашкалює + не віра в те, що ти помреш і що смерть це назавжди

Перше. Дітвора без клепки в голові. Їм було 18 та 17. Останні чотири роки у них не було нормальної школи – ковід, війна. Відповідно не було нормальної соціалізації, позашкільних занять, заходів. Як би там не було – це важливо. Хоча б тому, що вони не бовталися хто зна де. Поки батьки на роботі. Мабуть, були якісь схильності. В юності схильність до драматизму взагалі буває зашкалює + не віра в те, що ти помреш і що смерть це назавжди
Може одночасно і без клепки і без соціальних стереотипів.
Школа перше місце яке створює стереотипи.
Як проживає "пересічна" людина 50-60 років - три четвертих часу робить що не хочеться, але треба, а коли нарешті всі умови дозволять - те що в задоволення.
Так що викреслити ці три четвертих і залишиться життя цих двох.

Я думаю, що це тому, що в людей нема мети в житті.
Я їх не бачу вільними, а скоріш загубленими, вони не розуміли для чого живуть, і єдине досягнення - відосик в тікток. Про який скоро всі забудуть.

Назад
Зверху Знизу