Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мені здалося по багатьом американським серіалам, що багато хто з тамтешніх домогосподарок прибухивають.
Ось хоча б останній що я дивилася, "Хід королеви". :ги:
А тутешні типу не прибухують.

Випадково побачила.
Парфюмерний набір "Рябінушка", 1980-ті роки. :D

У мене повне враження, що це два алкаша, які не стоять на ногах і тому обнялися, і співають "ой рябіна кудря-ааа-вая.."
db6a3c7bdd5769d5befb7ca1027f9119.webp

Сьогодні був чудовий день, теплий як в червні. "Сонячний день", коли липень-серпень, не визиває ентузіазму, бо дуже спекотно, а ось коли вересень - дуже радує :-) Чому не може бути +25 круглий рік? :ги:
Я також про це сьогодні думала. Цілком шикарна погода зараз стоїть!

Сьогодні був чудовий день, теплий як в червні. "Сонячний день", коли липень-серпень, не визиває ентузіазму, бо дуже спекотно, а ось коли вересень - дуже радує :-) Чому не може бути +25 круглий рік? :ги:
Вересень - один з моїх улюблених місяців 🤩

Ось прямо серйозно думала, щоб віддати Риммі віжки і хай займається групою сама і друкує що хоче. Вже сьогодні збиралася запропонувати. І що?.. Заходжу в групу, а там допис автора, причому якоїсь залетної. Гадаю, що Римма поплутала групи, думала, що то в Мікро. Але вона така неуважна і забудькувата, і невідповідальна, що як я можу довірити їй групу?

Ось прямо серйозно думала, щоб віддати Риммі віжки і хай займається групою
Перепрошую, але на мою думку не варто поспішати
Воно ж ваше, вам подобалось, така ідея взагалі нікому на думку не спадала - і взяти та віддати ? :незнаю:
Ви казали, шо зараз нема бажання займатись групою, нема часу та настрою
То мабуть тому, шо повернулись нещодавно
Трохи призвичаєтесь - і та група ще стане вам у пригоді, згадаєте мої слова :)

Як це дивно! Ти не так давно розповідала (ну як не "так давно".. до війни ще), що молоді зараз не дуже прагнуть відношень. По словам доньки і її оточення :)
У тому й річ, то було до війни. На німе запитання моєї подруги її син(ну який із Ритусиком) відповів: "Війна" :(

Перепрошую, але на мою думку не варто поспішати
Воно ж ваше, вам подобалось, така ідея взагалі нікому на думку не спадала - і взяти та віддати ? :незнаю:
Ви казали, шо зараз нема бажання займатись групою, нема часу та настрою
То мабуть тому, шо повернулись нещодавно
Трохи призвичаєтесь - і та група ще стане вам у пригоді, згадаєте мої слова :)
Та я не назавжди думала віддавати. Римма - то ж мій модератор, ми разом опікуємося групою, так що хотіла на якийсь час відсторонитися, хай би сама управлялася. Просто у мене дві групи і ще канал в ТГ. А це забагато. Якби хоч вірші різні, а то ж одні й ті самі, просто вже набридло :-)

У тому й річ, то було до війни. На німе запитання моєї подруги її син(ну який із Ритусиком) відповів: "Війна"
А! це зрозуміло. Підстьобує жити. Бо можна не встигнути. :хмммм:

Якщо на час, потім можна і не повернути :) А ну як їй сподобається, а пароль вже у неї?! :-) Може не віддати :-)
Тут треба обережно, бо на деяких ресурсах надані власноруч права адміністратора іншій особі повернути до попереднього стану просто користувача неможливо

Просто у мене дві групи і ще канал в ТГ. А це забагато. Якби хоч вірші різні, а то ж одні й ті самі, просто вже набридло
:) Усі три - пиріжки ?

Якщо на час, потім можна і не повернути :) А ну як їй сподобається, а пароль вже у неї?! :-) Може не віддати :-)
Ні, такого ніяк не може бути. Кажучи про віддати, я маю на увазі, що вона сама буде постити вірші, а не те, що я позбуваюся прав на групу.
Тут треба обережно, бо на деяких ресурсах надані власноруч права адміністратора іншій особі повернути до попереднього стану просто користувача неможливо
Та я і не робитиму її адміном :)
:) Усі три - пиріжки ?
Так :-) З однієї групи перепощуються у дві інших :)

Вчора не могла знайти розчіску, то мені приснилося, що я обідаю в ресторані, і мені принесли її у серветці :іржач: Нібито я її забула минулося разу там :)

Назад
Зверху Знизу