Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Скрізь має бути місце, куди можна повернутися :)
Мені тепер треба тут більш активне спілкування, бо мені трохи нудно. Треба час від часу заходити, щоб було що прочитати чи написати :)

Щось жильці зверху сьогодні шумні. Щойно хлопець так позіхнув вголос, що аж я почула :-)
А то трохи раніше кіно дивилися. Теж гучненько. Тоді я увімкнула музику, щоб їх не чути. Через кілька пісень вимкнула, прислухалася - тихо :-)

То її рубати треба тоненько-тоненько, пом'яти з сіллю та олійкою її олійкою:їжа:
Я так і роблю, але вона все одно тверда. Я ж магазинну рідко вживала, то й забула, що такі твердючі сорти бувають. Та це я брала в супермаркеті, може вони спеціально таку везуть, що добре зберігається, у них же замовлення величезні. Може на ринку інша буде.

Мені тепер треба тут більш активне спілкування, бо мені трохи нудно. Треба час від часу заходити, щоб було що прочитати чи написати :)

Щось жильці зверху сьогодні шумні. Щойно хлопець так позіхнув вголос, що аж я почула :-)
А то трохи раніше кіно дивилися. Теж гучненько. Тоді я увімкнула музику, щоб їх не чути. Через кілька пісень вимкнула, прислухалася - тихо :-)
Причаїлися :D
У мене іноді сусід зверху тапками човгає, але рідко. Зате був із сусіднього під'їзду один, то він якісь шаманські піснеспіви влаштовував уночі. Коли до нього делегація прийшла з нашого під'їзду, він дуже здивувався. Але з того часу в нього тихо:D

Я так і роблю, але вона все одно тверда. Я ж магазинну рідко вживала, то й забула, що такі твердючі сорти бувають. Та це я брала в супермаркеті, може вони спеціально таку везуть, що добре зберігається, у них же замовлення величезні. Може на ринку інша буде.
Це ти її загрубо нарубала, ось і тверда.

Тому і Холмс у нього знає про шкоду наркотиків, проте нехтує небезпекою і вважає, як і усі в його час, що легко зможе позбутися наркотичної залежності, якщо захоче. «********* шкодять здоров'ю, – каже він Ватсону. — Але я відкрив, що вони напрочуд стимулюють розумову діяльність і прояснюють свідомість. Тому їх побічною дією можна знехтувати».
99% людей вживають якісь речовини щоб стимулювати розумову діяльність і прояснюють свідомість. Речовини можуть бути різні, а мета одна - викликати викид гормонів. Ну адреналінові наркомани трохи відрізняються. Домогосподарки ****** не вживают для стимуляції, зате вживають багато цукру і кави. Спортсмени ніби як далеко від кокаїнових наркоманів, але вживають стеройди для стимуляції. На нікотин присаджено декілька мільйярдів. І т.д.

Еге ж, ще двадцять хвилин полежати і можна вставати та збиратися на роботу :)
От думаю : мені потрібна розкладачка, щоб поставити її у коридорчику за стінами ванної та спати там :)

Еге ж, ще двадцять хвилин полежати і можна вставати та збиратися на роботу :)
От думаю : мені потрібна розкладачка, щоб поставити її у коридорчику за стінами ванної та спати там :)
Та вставай вже, чого валятись:)
Зараз бувають дуже зручни розкладачки:)

Дайте дві ) :) бо ночі вважайте шо не було )
Прошу - :кава::кава: :)

Спала всю ніч, але будильник був сильний.
Щоб вони все всерели, те, що висцяли.
Привіт.
Кому слабку, кому міцнішу, розбирайте.
Сьогоднішній ранок бадьорий
Переглянути вкладення 13494805

Я не пила каву, я п'ю чай 😁

238727.webp

Назад
Зверху Знизу