Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Відкриваю цю сторінку, тицяю в сповіщення, в цей час пости рухаються, і я встигаю ухопити поглядом нібито допис Сефіди: Воно ще й заговорило? І М100 промайнув. Думаю: невже це до нього вона так?
Сторінка оновилася, я подивилася, і розумію, що то я слова вихопила з різних постів :D

Відкриваю цю сторінку, тицяю в сповіщення, в цей час пости рухаються, і я встигаю ухопити поглядом нібито допис Сефіди: Воно ще й заговорило? І М100 промайнув. Думаю: невже це до нього вона так?
Сторінка оновилася, я подивилася, і розумію, що то я слова вихопила з різних постів :D
А що вона не може так писати до мене?

А що вона не може так писати до мене?
Може. Вона все може :-)
О! ось що можна слухати, коли вишиваєш :клас:
А де ж його взяти? Я не можу слухати. Погані голоси, погана дикція, не ті інтонації. Мені треба тільки радіовистави від заслужених артистів :) Те, що читають сучасні аматори - то жахіття.

Знайшла цікавий серіал. Ферзевий гамбіт :)

Нарешті :) Це ж культовий, можна сказати, серіал. З Анею Тейлор-Свіфт. Тьху ти, Тейлор-Джой. :іржач: Я взагалі-то теж ще не дивилася. :ги: Тільки все ставлю і ставлю галочку в мізках - подивитися :D
Він е на Netflix. Подивлюсь теж.

Капець. Все зникло

Вже з'явилося! :пиво: Живемо! :кава: :)
Тільки сьогодняшні записи зникли.

Могло бути і гірше, так шо..
Так, я коли прочитала оголошення, то спершу злякалася, що зникло все до 3 вересня. Оце б справді було дуже сумно. А за день - то фігня :)

Енн - дуууже чудовий серіал. На Поліану схожа лише перша серія.

Назад
Зверху Знизу