Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Стрілецька, виявилося, переїхала до Львова. Важко мені слухати з її акцентом, не можу зосередитися на чому говорить, бо весь час чую неправильну вимову і грубі помилки.
Щось таке сказала, що мене сьогодні насмішило...
А! Про немовля :іржач: " З немовлею" :D

У травні який сезон?
Може, шовковий? :ги: Ну, оскільки вересень оксамитовий. Типу, трави як шовк, яскраві, гладенькі.

**

Фільм згадався. Дівчина питає:
"Ви були коли-небудь у кемпінгу? Коли дні як оксамит, а ночі як шовк?" (замріяним голосом)

Стрілецька, виявилося, переїхала до Львова. Важко мені слухати з її акцентом, не можу зосередитися на чому говорить, бо весь час чую неправильну вимову і грубі помилки.
Щось таке сказала, що мене сьогодні насмішило...
А! Про немовля :іржач: " З немовлею" :D
Хто це така?

Який привід з'явився у людей понаписати багато сторінок! Я про вчорашній інцидент з авто і полісменом.
Мене цікавить ось що - чому жінка боса? Намагаюся уявити собі, чому таке могло б статися, щось у голову нічого не приходить. Таке могло б бути, якщо жінка, наприклад, поспіхом збігла з квартири коханця, бо дружина прийшла. :-) Але тут... :незнаю:
Яка ти романтична:love2:
Літо, спека, я так розумію - пили. Набрякли ноги, зняла взуття. А далі те, що було далі

Ленусь, а що ти носишь влітку? :) Босоніжки чи "шльопки"? :)
Я ось настільки розбалувалася з кросівками, що й влітку прагну носити теж кросівки, тільки літні, легкі, дірчасті :D Ну незручно у босоніжках! :хмммм: :)
Я не Лена але :Dлюблю кросівки

Ленусь, а що ти носишь влітку? :) Босоніжки чи "шльопки"? :)
Я ось настільки розбалувалася з кросівками, що й влітку прагну носити теж кросівки, тільки літні, легкі, дірчасті :D Ну незручно у босоніжках! :хмммм: :)

Кросівки:D. Сітчасті. Є гібридні – з вирізом на п'яті – типу косять під босоніжки. Ну й босоніжки типу сандаль

У тебе занадто одноманітні питання: "Що на вечерю?" чи "повечеряла?" :іржач: Ну хоч би спитав, що людина дивиться, читає, чи, може, якісь творчі задуми здійснює. Іра і вірші пише, і вишиває, а ти заладив про вечерю! :D
Хай покаже, що вишила.

У тебе занадто одноманітні питання: "Що на вечерю?" чи "повечеряла?" :іржач: Ну хоч би спитав, що людина дивиться, читає, чи, може, якісь творчі задуми здійснює. Іра і вірші пише, і вишиває, а ти заладив про вечерю! :D
Правильне харчування – запорука творчого потенціалу :D

Вирішила не додивлятись вчорашній серіал бо як вони б'ються то не дуже. Буду дивитись Happiness for beginners

Який привід з'явився у людей понаписати багато сторінок! Я про вчорашній інцидент з авто і полісменом.
Мене цікавить ось що - чому жінка боса? Намагаюся уявити собі, чому таке могло б статися, щось у голову нічого не приходить. Таке могло б бути, якщо жінка, наприклад, поспіхом збігла з квартири коханця, бо дружина прийшла. :-) Але тут... :незнаю:
Може взуття натерло.
Трапив на очі гарний комент до цієї новини -довга цитата якогось американця. Про те, що треба виховувати не поліцейських, а суспільство насамперед. Ще й хотіла скопіювати, а потім передумала.

Психологиня.
:-)

А! тут кажуть, що за кермом спочатку був чоловік, тоді зрозуміло. Вона поспіхом перелізла за кермо, а боса була, бо туфлі скинула, коли ще сиділа на пасажирському сидінні. Ще один доказ, що вона не спочатку була водієм.
Немає потреби ще в одному доказі, на відео за кермом - він. А вона, ніби-то з'ясувалося, не дружина, а коханка.

Психологиня.

Немає потреби ще в одному доказі, на відео за кермом - він. А вона, ніби-то з'ясувалося, не дружина, а коханка.
Я от думаю ну міг би вистрілити в ногу чи руку чи не вийшло . Звісно ті пьяні хамло .

Прикольный фільм , про розлучених. Шо мені то все трапляеться :збентежений::D

Назад
Зверху Знизу