Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як же гарно вдома! Це я про квартиру у Харкові. Ну, гарно, звісно, поки я лякаючі звуки не почула. Доведеться у вересні місяць вийти на роботу, а як далі - хз. Але я така налаштована, що якщо скажуть ходити постійно, то візьму за власний рахунок, здам квартиру і по всьому. Хоча з мамою - то свої нерви... Ну, подивимося :)

Останнє редагування:
:) В мене питаннячко, до вас, як до господині-авторки треду.

Тут склалася досить затишна та особлива атмосфера, невеличкий острівець затишку, де можна відпочити(мені так вважається).

Якшо відповідати на питання шановної модераторки тут, а тільки відверто відповідати має сенс , на мою думку -
може статись... неформат. М'яко кажучи. )

Тому -на ваш розсуд: ви не проти ? Чи за краще пошукати інший тред для відповіді ?

Це не проблема, візьму цитатами шо коментувати - та відповім у іншій темі.
Як скажете-вирішите - так і зроблю. :пиво:

Поспілкуватись побалакати. ДО війни
Хіба під час війни не треба поспілкуватися? Судячи з ХФ, треба. Так, далеко не усім. А може, хтось і хотів би, але нема можлівості.

Сьогодні смажачи саморобні чіпси спостерігав за двома спасівськими мухами. Вони літали-літали а тоді вирішили зробити з моєї кухні бордель. Хай мені Біллі пробачить, але мені довелося їх *****. Обох. Ганчіркою.

Сьогодні смажачи саморобні чіпси спостерігав за двома спасівськими мухами. Вони літали-літали а тоді вирішили зробити з моєї кухні бордель. Хай мені Біллі пробачить, але мені довелося їх *****. Обох. Ганчіркою.
Кохання до самої смерті :rolleyes:

:) В мене питаннячко, до вас, як до господині-авторки треду.

Тут склалася досить затишна та особлива атмосфера, невеличкий острівець затишку, де можна відпочити(мені так вважається).

Якшо відповідати на питання шановної модераторки тут, а тільки відверто відповідати має сенс , на мою думку -
може статись... неформат. М'яко кажучи. )

Тому -на ваш розсуд: ви не проти ? Чи за краще пошукати інший тред для відповіді ?

Це не проблема, візьму цитатами шо коментувати - та відповім у іншій темі.
Як скажете-вирішите - так і зроблю. :пиво:
Та робіть шо хочете :-)
То я раніше суворо наглядала за темою, а зараз в мене на це нервів нема :)

У кого яка більш улюблена страва - кавун з хлібом чи макарони зі сметаною?

Назад
Зверху Знизу