Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я ж права як з'ясувалося(щодо Ф'ямети)
Cефіда, я з вами можу позмагатися тільки датою реєстрації. :ги: Я більше люблю Харків, я тут зареєструвалася раніше! :-) "Так люблю той Харків, що бракує ми слів" :)
P. S. Чи я ж не знаю, що ці люди не з Ха?
Я, звісно, не для тебе це написала, а для Сефіди. :) А чого в твою адресу? бо про це йшлося, а Сефіда прочитає, в чию б адресу це не було. Як завжди, усі бачать щось своє і звертають увагу на щось своє )
Паха "в степах", ми це вже обговорювали з ним
Він писав це тут в темі. У вас чомусь виходить, що бути не з Харкова - це якась таємниця і відкривається тільки під великим секретом :)

Ну взагалі-то вірно.. :збентежений: На ХФ дійсно це більш нервове питання ще з тих мирних часів, 2007-2008 (коли я тут з'явилася). Може, це тому, що ЛФ невеличкий і тому вони були усім раді, а ХФ і так був неймовірно багатолюдний (як і сам Харків), тому харків'янам було дивно, що тут ще хтось є, окрім них? :)
Вони не були усім раді, у них просто не було шовінізму за ознакою походження і місцезнаходження.

Cефіда, я з вами можу позмагатися тільки датою реєстрації. :ги: Я більше люблю Харків, я тут зареєструвалася раніше! :-) "Так люблю той Харків, що бракує ми слів" :)

Я, звісно, не для тебе це написала, а для Сефіди. :) А чого в твою адресу? бо про це йшлося, а Сефіда прочитає, в чию б адресу це не було. Як завжди, усі бачать щось своє і звертають увагу на щось своє )

Він писав це тут в темі. У вас чомусь виходить, що бути не з Харкова - це якась таємниця і відкривається тільки під великим секретом :)
) Подача прийнята :) цитую шоб не забути відповісти

На ХФ дійсно це більш нервове питання ще з тих мирних часів, 2007-2008 (коли я тут з'явилася). :)

Це тому, що кожний істинний харків'янин – страж, фанат та маніяк свого міста (у хорошому розумінні цього слова) :)

Доброї кави, всім добрим людям:кава:

Подивилась вчора ще одну серію Black mirror. Ну таке, нагадало Незнайка... бо типу про майбутній, але не захоплююче.

Подивилась вчора ще одну серію Black mirror. Ну таке, нагадало Незнайка... бо типу про майбутній, але не захоплююче.
Ти шо, приколюєшся, це самий захоплюючий серіал який є взагалі.
Він ламає всі шаблони і переставляє мислення з ніг на голову.

Назад
Зверху Знизу