Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:)

PS. Чомусь дедалі більш здається, шо шановна Ф'ямета не з Ха. )
Так, на рівні відчуттів. :)
:-) Це загальновідомий факт :ги: Я з Донецька родом. У Харкові не жила ніколи, тільки бувала.

:-) Це загальновідомий факт :ги: Я з Донецька родом. У Харкові не жила ніколи, тільки бувала.
Зрозуміло.
Відчуття загострені, не помилилась.
Буду мати на увазі, не знала таких подробиць, та дякую за відверту відповідь.

Скажи мені як художник художнику,
Хотіла завантажити відео з тг, а форум каже: "файл не є мр4, як очікувалося" :незрозумію:

Ну гаразд, тоді скрін.

Підпис "Розвелося художників!".
Велосипедист хотів спокійно проіхати далі, але.. :ги:
Переглянути вкладення 13450540

Та то ж Харківська гордість . Мусорка :D
Запитання масштабу. Твоє фото у мене за межі монітора вилазило і бачилося будь-що. А коли на процетованому маленькому – то зовсім інша справа – вона, рідненька:D

:D Ай-вен--go, чим ви знов незадоволені? )
Я ж права як з'ясувалося(щодо Ф'ямети)
Чи то в вас суто рефлекторна реакція, на-голос ?! :D
Якшо так - то є добре, умовні рефлекси треба закріплювати :ги:

А я думала, що ви всі одразу вгадали :rolleyes:
Не всі, а тільки харків'яни! :увага: :) В темі далеко не всі харків'яни :) Я, паха, дід Нехто і Айвенго не з Ха.

Чомусь згадалася одна дівчина, раніше весь час на форумі сиділа. У неї була мрія - переїхати до Львова. Так і було написано під авою: "Львів - місто моєї мрії!". Причому сама вона була десь з півдня, може з Миколаїва. Кого тільки не заносить на ХФ. :) Потім вона на Львівський форум перейшла. (шо дуже логічно :D )

Запитання масштабу. Твоє фото у мене за межі монітора вилазило і бачилося будь-що. А коли на процетованому маленькому – то зовсім інша справа – вона, рідненька:D
То донька сьогодні гуляла і намалювала з натури

Не всі, а тільки харків'яни! :увага: :) В темі далеко не всі харків'яни :) Я, паха, дід Нехто і Айвенго не з Ха.

Чомусь згадалася одна дівчина, раніше весь час на форумі сиділа. У неї була мрія - переїхати до Львова. Так і було написано під авою: "Львів - місто моєї мрії!". Причому сама вона була десь з півдня, може з Миколаїва. Кого тільки не заносить на ХФ. :) Потім вона на Львівський форум перейшла. (шо дуже логічно :D )
Позивний Аліас. Потім поступила служити в поліцію.
На Львівському форумі з усієї України були люди, і з-за кордону, і там ні в кого не підгорало шо "ти не з нашого села" як тут.

На Львівському форумі з усієї України були люди, і з-за кордону, і там ні в кого не підгорало шо "ти не з нашого села" як тут.
Ну взагалі-то вірно.. :збентежений: На ХФ дійсно це більш нервове питання ще з тих мирних часів, 2007-2008 (коли я тут з'явилася). Може, це тому, що ЛФ невеличкий і тому вони були усім раді, а ХФ і так був неймовірно багатолюдний (як і сам Харків), тому харків'янам було дивно, що тут ще хтось є, окрім них? :)

Дід же з Харківської обл. І Лена, як виявилося, не вгадала. А я взагалі чомусь думала, що такі кошики для сміття по всій Україні, ну за виключенням пакетів у них :-)
P. S. Чи я ж не знаю, що ці люди не з Ха?

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу