Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Жестяк. Такої нестачі в мене ще не було.
Це приклад. Я так не роблю зазвичай. Колись таке було ще в студентські роки, я тоді сиділа на дієті, щоб похудати, і обмежувала все смачне. Але інколи не витримувала.
Але якщо б мені хотілося аж так дуже солодкого, то б я не пекла торт, а просто з'їла б ложку цукру :-)

Це приклад. Я так не роблю зазвичай. Колись таке було ще в студентські роки, я тоді сиділа на дієті, щоб похудати, і обмежувала все смачне. Але інколи не витримувала.
Але якщо б мені хотілося аж так дуже солодкого, то б я не пекла торт, а просто з'їла б ложку цукру :-)
То можна просто Кока Коли хильнути, в ній 12 ложок цукру. Відразу відпускає.

Лігла полежати і заснула. Прокинулася від криків:

- Міно! Лягай!
- Бааааах!
- Дрон, нас бачать!
- Снайпер, зніми його!
– Я 300!
- Тримайся, брате!
..................................................................................................................................
Хлопчаки грають у дворі.
Смерть ворогам. Ненавиджу.

А в тебе ж одні бурʼяни на городі, хоч корисні культури виростуть.
За корисними треба доглядати.
То шо вона там понабалакала взагалі крутити можна як циган сонцем.
Та ти і не дивився. Ото дві хвилини, та й усе. А я ж хотіла почути від тебе відгуки.

Я таке не п'ю. І мені хочеться не саме солодкого, а поїсти смачного солодкого. Напої сюди не відносяться.
Оце в мене таке ж з віком і мені сказали шо я то дуже балувана а я думаю що ні , просто я люблю щось особливо смачне

Оце в мене таке ж з віком і мені сказали шо я то дуже балувана а я думаю що ні , просто я люблю щось особливо смачне
Я ні. Мені ж смачно хліб з молоком і цукром. Так що я не балувана, просто я не все люблю :-)

Назад
Зверху Знизу