Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Їстивні бурʼяни дослідили, поступово рухаємося далі.

Ентеоген (дослівно «становлення божественним зсередини») — назва неформальної групи різних субстанцій рослинного походження, які традиційно використовуються для досягнення зміненого стану свідомості зі спіритуальными конотаціями. Ентеогени використовують шамани для входження в містичні стани.

Деякі традиційні ентеогени:

Шавлія віщунів
Гавайська деревовидна троянда
Насіння Ipomoea violacea (Ранкове сяйво)
Трава Калея Закатечічі
Листя Чаліпонка, або Чагропанга
Ліани Banisteriopsis caapi (Лоза духів)
Гармала
Гуарана
Падуб парагвайський, або мате
Листя Гінкго
Ункарія опушена
Йохімбе
Тернера розкидиста, або Даміана
Аїр
Латаття біле
Кореневище Глечики жовті
Мухомор червоний
Тіла грибів Псилоцибе

Я як дуже хочу солодкого то приготую навіть торт:D.

Да? Цікаво . Я заморожений банан і ягоди взбиваю блендером. То супер морозиво . Спробуй .
Я пробувала багато чого. Хочу морозиво з молока :)
В тебе ж все одно в ньому є кристалики льоду?

Я пробувала багато чого. Хочу морозиво з молока :)
В тебе ж все одно в ньому є кристалики льоду?
В мене е морозивниця, купувала бв. То морозиво супер . Але там вершки плюс зварний крем

Їстивні бурʼяни дослідили, поступово рухаємося далі.
П'ю чай з іван-чаю. Просто сушений - таке собі. Треба все ж у духовці. І насіння з нього назбирала, буду сіяти.
Мама буде в шоці, що я бур'ян їй посію. Але я аргументую, що не треба тоді чай купувати, може й подіє ))))

П'ю чай з іван-чаю. Просто сушений - таке собі. Треба все ж у духовці. І насіння з нього назбирала, буду сіяти.
Мама буде в шоці, що я бур'ян їй посію. Але я аргументую, що не треба тоді чай купувати, може й подіє ))))
Я б на твоєму місці посіяв шось із списку вище. У мене городу просто немає.

Я як дуже хочу солодкого то приготую навіть торт:D.
Я як дуже хочу солодкого, то можу і цукор ложкою :ги:
Насправді не стільки солодкого хочеться, як печених смаколиків. Ось поїла залишки малини на кущах, то цукерок вже і не хочеться, а от хлібно-булочних виробів хочеться.

Мама мені нещодавно таке і пропонувала приготувати. Але тоді треба було сир використати, тому цей рецепт не годиться, бо сиру багато.
Крім того там масло, а я не хочу жирне, і голову морочити не хочу. Я люблю таке, що заколотив, вилив у форму - і все.
Довго морочитися я можу, якщо те блюдо мені цікаве. А оце взагалі не принаджує, якби пригостили, то б спробувала, але коли дивлюся на картинку, то нема бажання з'їсти. Навіть рецепт мені смачніший, ніж картинка :)

В мене е морозивниця, купувала бв. То морозиво супер . Але там вершки плюс зварний крем
З вершків нормальне морозиво, бо в жиру немає кристаликів льоду. Але я не люблю жирне, я хочу з молока, тому і треба камідь.
Наскільки я в курсі, морозивниця не дуже щось дає для якості продукту. У морозильці той же ефект.
Чи яка її функція?

Назад
Зверху Знизу