Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У нас дятел врізався в вікно і впав на дах карідору. Походу в нього струс мозку. Я хотіла його рятувати а чоловік не хоче.
Переглянути вкладення 13385186

Я зараз на натуральному молоці)
З під корівки)
А козяче п'єш?

Козі аби дерева їсти, ладна заради цього на двох ногах ходити. Не встигла раніше сфоткати, там гілка з яблуком була трохи вища, то оця взагалі майже рівно як людина стояла.

Вона з'їла те яблуко? :)
Вона з'їла усі яблука, до яких дотяглася. Припинаєш наче далеко, потім вона стає на задні ноги, витягується, і опиняється головою у райських кущах :-)
Думаєш: ну гаразд, хай пару крайніх листочків з'їсть - не страшно, але вона чіпляє ратицею гілку, нахиляє, і здобуває собі ще сто листочків.
Мама якось бездумно її припнула, так вона об'їла пів сливи.

Вона з'їла усі яблука, до яких дотяглася. Припинаєш наче далеко, потім вона стає на задні ноги, витягується, і опиняється головою у райських кущах :-)
Думаєш: ну гаразд, хай пару крайніх листочків з'їсть - не страшно, але вона чіпляє ратицею гілку, нахиляє, і здобуває собі ще сто листочків.
А може, нехай їсть? Навіщо вам так багато яблук/слив, ото варення з них іще вари, а ви ще позаминулоторічне не з'їли :-)

А може, нехай їсть? Навіщо вам так багато яблук/слив, ото варення з них іще вари, а ви ще позаминулоторічне не з'їли :-)
Вона ж їсть не тільки плоди, а й гілки. До речі, оця яблука - єдине фруктове дерево, на якому є врожай цьогоріч. Слив, абрикос, вишень та білого наливу нема.
Зайві яблука вона і так їсть, тільки коли вони вже велики та спілі.

Зайшла на сайт Об'єктив, а там таке.

67-річний Ульріх та 78-річна Беате повінчалися напередодні у бенедиктинському абатстві Марія Лаах на заході Німеччини.

Наречений 42 роки був католицьким ченцем-францисканцем і дотримувався целібату. Наречена була монашкою 11 років, після чого народила дитину, але так і не створила сім'ї.

2009 року Беате відвідала монастир, де Ульріх був настоятелем. Там вони познайомились і почали листуватися. Через 10 років Ульріх залишив монастир заради кохання.

У 2020 році Ульріх і Беате уклали громадянський шлюб, а через три роки повінчалися.

«Це вінчання особливе для мене та Беате, – сказав Ульріх в інтерв'ю BILD. — Ми хотіли сказати «так» перед Богом і людьми. Який подарунок випробувати таке кохання!»

Переглянути вкладення 13385235

Хоспідя, твоя воля :піп: :D Хоча б нареченій було 68, а не 78.. Скільки ж їм щастя лишилося?

Згадався фільм "Формула кохання". "А я-то вже помирати зібралася. Може, мені ще заміж наостанок сходити?"

То вона ж не дурна, яблука і сливки смачніші за сіно.

У 2020 році Ульріх і Беате уклали громадянський шлюб, а через три роки повінчалися.
І чого варті їх життєві принципи? Пів життя прожити в монастирі, щоб у старості почати грішити. Хоча вона-то ще раніше почала. Чого було не жити як звичайні люди від самого початку 🤷‍♀️

І чого варті їх життєві принципи? Пів життя прожити в монастирі, щоб у старості почати грішити. Хоча вона-то ще раніше почала. Чого було не жити як звичайні люди від самого початку 🤷‍♀️
Не їх, а тільки його, вона лише 11 років була монашкою.
Мабуть, його влаштовувало таке життя. Не було заради кого щось міняти. І ось тільки коли познайомився з цією жінкою, зрозумів, що далі не може жити як раніше :)

Як на мене, нормальні життєві принципи. :-) "Роби, як подобається зараз" або як у підписі Айвенго: "следуй за тортом".

За даними ЗМІ, Зеленський "в останню хвилину" намагався переконати союзників у НАТО переписати підсумкове комюніке.

Ех, та де там...

Останнє редагування:
Не їх, а тільки його, вона лише 11 років була монашкою.
Лише? 11 років - це до фіга, аби зрозуміти чи це твоє. Втім, вона й зрозуміла, що не її, якщо родила. Після того ж вона зав'язала з цим, мабуть, а відвідала монастир просто як звичайна людина.

Лише? 11 років - це до фіга, аби зрозуміти чи це твоє. Втім, вона й зрозуміла, що не її, якщо родила. Після того ж вона зав'язала з цим, мабуть, а відвідала монастир просто як звичайна людина.
:угу: Все так. Вона усе встигла. :ги:

Тобто питання тільки до колишнього настоятеля, чого він не жив як нормальна людина з самого початку? :)

:угу: Все так. Вона усе встигла. :ги:

Тобто питання тільки до колишнього настоятеля, чого він не жив як нормальна людина з самого початку? :)
А в мене питання і до неї.
Він якраз ще добре тримався, ото в старості біс поплутав, а так людина вважала, що на своєму місці. А от вона точно мала відчувати, що то не її, але аж 11 років 🤷‍♀️ Крім того, гадаю, пастором бути набагато цікавіше, ніж монахинею.

Назад
Зверху Знизу