Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Знайшовся комар. На захисній сітці сидів. Мабуть сів понюхати дощ, а я його там і закрила ))
:D

**
Бабуся колись дуже артистично розказувала, як комар з вулиці скрізь сітку пролізає! :іржач: "Складає крильця і отак бочком-бочком" (показує як).

:D

**
Бабуся колись дуже артистично розказувала, як комар з вулиці скрізь сітку пролізає! :іржач: "Складає крильця і отак бочком-бочком" (показує як).
Я бачила як таким чином пролазить міль крізь малесенький отвір :угу:

Гості сьогодні були. Ото я втомилася від цього. Ще й день такий важкий! А моя мама дуже полюбляє перед людьми показувати як мною керує. Я, звісно, не дуже піддаюся керуванню, але це раз у раз повторюється :іржач:
Найкращі гості - це коли лежиш із телефоном, а вони там самі розважаються з мамою чи з ким там... :ги:

Капець, як я почала неправильні наголоси вживати через ті віршики. Тобто через людей, які їх неправильно пишуть. Пишу пост, і сама собі вимовляю: провЕсти. Хоча ж знаю, що правильно провестИ, і завжди так і казала без вагань.
Я б раніше теж без вагань прочитала провестИ, а зараз так багато людей у відео каже "провЕсти", що і я вже так кажу :іржач:

А моя мама дуже полюбляє перед людьми показувати як мною керує.
:іржач: Ізкерувалася прям. Ти живеш (принаймні, до війни) повністю протилежним життям від того, яке вона, мабуть, для тебе малювала з дитинства.

Гості сьогодні були. Ото я втомилася від цього. Ще й день такий важкий!
Чудово розумію :ги: Наша гостя сьому добу гостить. Швидко не виходить щось змінити, нажаль. Cпека +31 особливо додає бажання куховарити :D

Ти живеш (принаймні, до війни) повністю протилежним життям від того, яке вона, мабуть, для тебе малювала з дитинства.
А справді цікаво яке життя вона для мене малювала. Ну, що бачила мене заміжньою - це зрозуміло, але як в іншому? Та чого б вона хотіла зараз - це я вже теж знаю, і це те, чому я з усіх сил протистою.

Останнє редагування:
Читаю групу про жіночу ****уальність. Так дивно, що під час війни хтось взагалі чимось іншим, крім війни, переймається :)
Ну, більшість учасниць групи давно живе за кордоном. Штати, Італія, Німеччина, Франція та ін. Багато хто методично ходить на побачення, а знаходять кандидатів там же в ФБ чи тіндері.
Одна вчора питала, чи нормально те, що М. після 4-х годинної зустрічі в ресторані поцілував в щоки і звалив? А вона розраховувала на **** :D

Та чого б вона хотіла зараз - це я вже теж знаю
А чого?
І взагалі ж ясно, що ти повернешся до своєї квартири в Ха і знов вийдеш з-під її керування :) Що вона може хотіти, якщо шлях ясний?

Назад
Зверху Знизу