Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
у чорнобаівці місцина
із нами пес патрон не сци на
Це Деня міг таке написати :)
Ну мене ж виправляєш?:confused::confused:
Ти ж каже, що гарно володієш мовою. Так що виправляю в якості прикладу, що володієш ти нею не так вже й гарно.

Це Деня міг таке написати :)

Ти ж каже, що гарно володієш мовою. Так що виправляю в якості прикладу, що володієш ти нею не так вже й гарно.
Яка ти маніпуляторка дешевими маніпуляціями.:нудно:

Яка ти маніпуляторка дешевими маніпуляціями.:нудно:
Я тебе вже питала "яка маніпуляція?". Ти не відповів. То хто тут маніпулятор? Я всі свої дії та слова можу обгрунтувати, а от ти просто переводиш на інше, коли нема що сказати. Це дуже добре помітно :угу:

Я тебе вже питала "яка маніпуляція?". Ти не відповів. То хто тут маніпулятор? Я всі свої дії та слова можу обгрунтувати, а от ти просто переводиш на інше, коли нема що сказати. Це дуже добре помітно :угу:
Ти навіть не в курсі шо це затягана маніпуляція. (ЩО:увага:).
Все, засну від нудьги.

Сын сказав, що я вночі хотіла допомагати ППО і може мене візьмуть ...

Сын сказав, що я вночі хотіла допомагати ППО і може мене візьмуть ...
А я мала намір ще вночі на ставок сходити, але щось втомилася і дуже сонна вже. Мабуть то на дощ. Не піду. Полежу, почитаю... Хоча там гарно має бути, прохолодно...
Написала, і аж закортіло. Піду хоч під двором посиджу п'ять хвилин, подихаю :)

А ты палиш в реальному житті?
Сьогодні в групі:

у мене всі сусіди палять
і зверху й знизу всі курці
я теж палю і найчастіше
млинці
© Іронія

:-)

До речі, пекла позавчора оладки і перші 4 штуки спалила :іржач: Зате інші вийшли добре :їжа:

Гарно надворі. Я таки вирішила сходити на низ. Щось на дорозі майнуло. Посвітила ліхтариком - чорний кіт. Наречений з фото :іржач:
Гукала його з собою, але він не пішов.
А мені б чорний кіт було б гарно до антуражу :-)

Останнє редагування:
Недаремно пішла. Яка шикарна картина! Шкода, що камера не бере. Великий блідо-оранжевий місяць, а поряд блискавка. Десь гроза.

Останнє редагування:
Генрюсік трохи пухнастий :любов: А я сьогодні таке вичитала:
"В анатомії тварин кишеня Генрі, більш формально відома як шкірний маргінальний мішок, є складкою шкіри, що утворює відкритий мішечок в нижній задній частині зовнішнього вуха. Кишеня розташована приблизно у місці антитрагуса (області зовнішнього хряща) у людському вусі. Така складка шкіри зустрічається у ряду видів, включаючи ласки та кажанів, але особливо вона помітна у домашніх кішок, а також у деяких порід собак.

Одна з гіпотез полягає в тому, що він допомагає виявляти високі звуки шляхом ослаблення низьких частот, особливо коли вухо нахилено під кутом, що є звичайним для хижаків під час полювання. Оскільки кишеня зустрічається у різних видів ссавців, він, ймовірно, є ознакою їхнього спільного предка.

Переглянути вкладення 13370318

Назад
Зверху Знизу