Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тільки що усвідомила, що як пішла з теми вчора в 21:20, так більше і не заходила - і тепер з подивом читаю, що тут ще щось було :)
А я не те, щоб настрій підіймати, а навпаки, весь вечір-ніч читала/дивилася розслідування навколо підриву. І тобі навіть накатала повідомлення на цю тему, а потім зтерла, бо нафіг ще тобі настрій погіршувати. :)
Та він в мене і так поганий був, так що можна писати. Я вже і про ядерку подумала: ну, буде, значить буде, вже нема сил переживати ще за це. Виснажилися.
Хоча ось с подругою по тел спілкувалися, і в мене сили знову знайшлися на обурювання, причому на нашу владу. ****сти - то зрозуміло, що тварюки, але мене доконало оте із суддєю, що військового збив та з налогами на волонтерів. Так що я тепер зла взагалі на всіх.

Тобто, хутро не для тепла, а просто "для краси"? :) А його вже нема? ось на цей комплект я б подивилася :любов: Хоча б на тремпелі :)
Є :іржач: лежить у мами. Але він чи сів ще трохи, ще менший став. Може сфоткаю разом із сукнею. Треба тільки налаштуватися. Хоча, здається, десь фото є.

Виявилося, це для товстух, щоб влітку ноги не терлися одна об одну.
У нас в темі усі стрункі, тож ні у кого таких проблем не було :-)

А ось панчохи з мереживом - це інша річ :угу:
Не тільки для товстух, від фігури залежить. Прочитала, що тільки 5% жінок взагалі не стикаються з такою проблемою. Я от до них не належу.

Останнє редагування:
Не тільки для товстух, від фігури залежить. Прочитала, що тільки 5% жінок взагалі не стикаються з такою проблемою. Я от до них не належу.
Треба якось відволікатися від усі цих проблем. Про панчохи, чи що, давай поговоримо. :rolleyes:

Ось думаю була років 10 тому мода, щоб мереживо на панчохах було видно. Особливо в клубах таке можна було бачити. Я жодного разу не наважилася в клуб таке надіти, міні носила тільки з колготками :) Є фото дівчини з Харкова, я тоді з нею трохи приятелювала на клубну тематику :) - саме в такому "прикиді" :-) Зараз пошукаю..

Перші 10 хвилин. Але нікому дивитися не раджу. Погані думки в голову заповзають щодо зрадоньки зрадної
Подивилася, не засмутилася, бо як вже писала, сама налаштувалася на погане, а владі я і так не довіряю.

Треба якось відволікатися від усі цих проблем. Про панчохи, чи що, давай поговоримо. :rolleyes:

Ось думаю була років 10 тому мода, щоб мереживо на панчохах було видно. Особливо в клубах таке можна було бачити. Я жодного разу не наважилася в клуб таке надіти, міні носила тільки з колготками :) Є фото дівчини з Харкова, я тоді з нею трохи приятелювала на клубну тематику :) - саме в такому "прикиді" :-) Зараз пошукаю..
Я теж так не ходила, і мені не подобається, коли видно. Мені подобається, коли випадково (нібито) визирає :) ну, там потягнувся за чимось, і тоді видно краєчок :)

А хто з вас згоден показувати фото улюбленого одягу? Лено, Ф'ям?

А хто з вас згоден показувати фото улюбленого одягу? Лено, Ф'ям?
У мене улюблені джинси. Ахаха, яка несподіванка, правда? :іржач: Ім багато років, і я все ще їх ношу. Іноді десь нову латку зроблю і знов таскаю :-)
Поклала на ліжко, щоб зфоткати - кішка тут же вляглася :іржач:

У мене улюблені джинси. Ахаха, яка несподіванка, правда? :іржач: Ім багато років, і я все ще їх ношу. Іноді десь нову латку зроблю і знов таскаю :-)
Поклала на ліжко, щоб зфоткати - кішка тут же вляглася :іржач:
Бо треба не на ліжку, а на собі :увага:

Я хочу написати щось життестверджуюче, але в світи останніх подій не можу. Получила хук зліва і зправа....
Наслухалась "вєщателей", і теж не радісно, але....
В мене теж є бажання все кинути і кричати - то зруйнуй цей світ вже раз і назавжди, і знов АЛЕ....
Не раз нашу Землю намагались знищити, ну такі ці люди, що в їх мозоку відбувається то є таємниця, бо логіці не підлягає.
Земля крепка, а Всесвіт мудрий, Землю врятує, питання - де будем ми. Питання не про кожного особисто, а взагалі.
Добре, що ми далеко від катастрофи, чи надовго, чи це останнє "безуміє" сусідів. Це не сусіди, це якась потвора, велика, рухлива, токсична та інфекційна, торкнешся і все, пропав у безодні.
Ми маємо вистояти, не зважаючи ні на що!!! Нам неймовірно тяжко, але нема іншого шляху, крім вистояти. І ми вистоїмо, я не вірю, я знаю.
Потвора, коли гине, особливо сильна та жорстока, бо це останні сили....
Світ мовчить, бо світ в шоці, він не очікував, він не має інструкцій, він в комі. Зараз вони отямляться, трохи зачекаємо.
Ми не одні люди на планеті, є багато грамотних, зараз вони висвітлять своїм урядам та співвітчизникам масштаби та наслідки.
Багато років говорили про "таємну душу", так і є, вона таємна, бо розумні істоти не збагнуть поведінки, не пояснять причини, бо то і є таємниця хворого мозку, душі там немає у тому сенсі, в якому ми знаємо.
Не припиняємо робити, бо треба рятувати людей і тварин, тільки максимальна єдність нас врятує.
Ми можемо планувати, передбачати, а станеться, як Всесвіт закомандує.
Так хочеться десь на рибалку, на море, в гори, але нема як, в нас війна, жорстока, без правил, ворог не просто підступний, він просто вийшов з отвору землі, куди його закрили на віка, та намагається захапати світ...
Ми впораємось, не пускайте смуту в серце, не слухайте тих, хто злякався, йдемо вперед та робимо свої справи.
Тяжко та лячно, іншого шляху немає...., маємо пройти.
© Наталя Мовчан

Пам"ятаєш, кілька років тому усі ржали над випускницею школи в панчохах? Оце перебір :D
Ні, не бачила такого :)
О, ну якщо не сьогодні, тоді звичайно, можу :)
Звісно, не сьогодні, всі вже сплять чи збираються :)

А дівчата так і не написали як в їхніх дітей проходив перехідний вік.

Назад
Зверху Знизу