Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я сьогодні чула як ракета летить, тепер шарахаюсь цих звуків різних. Капець.

• :(
Реакції: E.N
Обожнюю. Маю штук 30:рл:. А хочу ще .... та то накупила до війни в більшості .
Шопоголік :rolleyes:
В мене такого взагалі нема, мені якби була така річ, щоб в усьому подобалася і ще й з моди не виходила, то й носила б 20 років :іржач: Насправді - ні, бо набридла б, але є вірогідність, що років 5, потім би полежала років 5, а потім я б її знайшла і знову б носила і радувалася :-) Це якщо мова про річ, яку часто носити, а яку кілька разів за рік натягнути, то така не набридне :)
Проблема в тому, що такі ідеальні речі зустрічають дуже рідко.

Я от зараз задумалася... В мене немає жодної ідеальної речі. Є сукня, але трикотажна, трохи вже розтяглася, тому стала не дуже ідеальною, хоча там такий крій, що сидить все одно добре. То мабуть вона. І їй 10 років, але надягаю в середньому раз на рік.
Я взагалі мало ношу те, що подобається, бо весь час мерзну і доводиться кутатися. Літом не мерзну, але там є інша проблема, тому знов не ношу те, що хотілося 😭
Що ж я така нещасна :( :-)

В мене такого взагалі нема, мені якби була така річ, щоб в усьому подобалася і ще й з моди не виходила, то й носила б 20 років :іржач: Насправді - ні, бо набридла б, але є вірогідність, що років 5, потім би полежала років 5, а потім я б її знайшла і знову б носила і радувалася :-) Це якщо мова про річ, яку часто носити, а яку кілька разів за рік натягнути, то така не набридне :)
Проблема в тому, що такі ідеальні речі зустрічають дуже рідко.
Ну трохи да. Але я люблю одяг :D

Я от зараз задумалася... В мене немає жодної ідеальної речі. Є сукня, але трикотажна, трохи вже розтяглася, тому стала не дуже ідеальною, хоча там такий крій, що сидить все одно добре. То мабуть вона. І їй 10 років, але надягаю в середньому раз на рік.
Я взагалі мало ношу те, що подобається, бо весь час мерзну і доводиться кутатися. Літом не мерзну, але там є інша проблема, тому знов не ношу те, що хотілося 😭
Що ж я така нещасна :( :-)
Так е сукні утеплені і шорти і взагалі багато барахла :D

Ну трохи да. Але я люблю одяг :D
Терпіти не можу йти щось купувати. Це якесь жахіття. Бо немає ідеального, і доводиться купувати хоч аби що. Але перед цим те ідеальне шукати, витрачати час і сили. Тому ходжу в чому є. Який сенс міняти одну нелюбиму річ на іншу нелюбиму.
О, згадала костюм-двійку, який дуже любила! Але теж не ідеальний, бо треба було б на розмір більше, а таких не було. Трикотажна безрукавка, а до неї на зав'язках піджачок з хутряним воротником. О, то була моя любов!

потім би полежала років 5,
Ні, ні, ні! Якщо рік річ не одягалася все - вірна ознака того, що вже не носитиму. Віддаю, прилаштовую, використовую для шиття всякого.
А зараз нове купувати не хочу і не можу - тільки вже зовсім необхідне

Так е сукні утеплені і шорти і взагалі багато барахла :D
Те, що вони є, не означає, що вони мені підходять. Мені подобається короткі сукні в облипку. Звісно, коли я у відповідній формі :)

Назад
Зверху Знизу