Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
О, яка точність :)
А я з'їла шоколадку, назбирала вперше цього року миску полуниці, покрасила вікна і двері у кухні (це теж гарне, бо тепер же буде красиво), їла оселедець під шубою.
Щось в мене всі приємності з їжею пов'язані.
А! Поміняла білизну на ліжку, в свіжу лягати приємно. А, ще поремонтували електричний чайник, тепер можна в кухню кожен раз не бігати :)
Та шо ж таке. Тільки сала поїла, тепер буду хотіти оселедець .

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я зараз мало готую, а на сьогодні взагалі все було:їжа:
Якщо хочеш спати – лягай, уже майже 23 години. Я зараз теж піду, я рано прокинулась
Лягла, полежала, спочатку думала який мені треба одяг для спання, потім думала яку модель вишиванки можна зробити з вишитого простирадла (наче якусь назву воно мало - оте, що під перину підсовували). Тобто не заснула :-)

Я працювала 7 уроків аж чуть не заснула, ще мала свій англ . Не розмовляю майже . :D
Тобто нічого гарного :)

Та шо ж таке. Тільки сала поїла, тепер буду хотіти оселедець .
А я тепер згадала, що хочу їсти :мораль:

На ніч не треба їсти сало
Там багато енергіі і важко заснути потім
Я якщо на ніч наїмся сала, то в мене усю ніч **** стоїть)
Сподіваюся ти з ним не поводишся як герой Американського пирога :rolleyes:

Лягла, полежала, спочатку думала який мені треба одяг для спання, потім думала яку модель вишиванки можна зробити з вишитого простирадла (наче якусь назву воно мало - оте, що під перину підсовували). Тобто не заснула :-)
Спати краще без одягу. Але зараз з цим складно бо треба бути на поготові то спати хоч в піжамі чи ночнушці .

А як у вас з дітьми було? :)

#запитай_психолога
Добрий день. Доньці майже 10 років. Розумна, чуйна, дуже самостійна дитина. Але! Це все відбувається при бажанні. Якщо не хоче-я її не впізнаю. Почався підлітковий бунт. Вона сперечається, язвить, хамить, каже, що хай тато йде не роботу, вона без нього впорається (чоловік працює дистанційно) . Притому, що 2 р/тиждень він возить її на тренування. Спілкування з дитиною є, контак є, спільне проведення часу є. Можемо і телевізор разом подивитися і на велосипедах покататися і щось приготувати з нею. Перед сном обнімашки і казочки читала ,але зараз просто не можу себе заставити через хамську поведінку доньки. Вчора, мабуть була остання крапля. Йшла з роботи, підійшла до неї на майданчику і вона при дітях мене вилаяла що я взяла її кепку, змінила положення фіксатора, а вона її сьогодні одягла і через це вдарилася лобом. Тобто, донька мене вичитала перед 9 річними дітьми. Мабуть я щось не так роблю що до мене ні поваги ні пошани. І вона взагалі не ділиться своїми смаколиками, хоча, у нас так не прийнято. Будь-ласка, скеруйте у вірному напрямку. Як себе поводити? Може спец. літературу порекомендуєте

Назад
Зверху Знизу