Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хто такий Цой пам'ятаю. Ми ж про того Цоя, який "Цой живий!"?Для мене це незрозуміле
По типу російський співак. Мабуть про те, що його і зараз слухають, як рос музику. Просто цікаво з чого почалося, бо кілька днів бачу дописи - різні. Меми.
Будь ласка, не треба тут писати російською. Не дратуйте мене.Ирония в песне котрую ты запостила есть слова:"нам требо за рику..."Так вот : за реку нам и 87-м надо было... Значит я то-же очень плохой...![]()
Та я новину бачила в ТГ, здається, але відео під новинами не всі дивлюся.Отак чогось не побачиш і не в темі сьогодення(це я про себе)
Хлопець співав пісню російською. Якась депутатка на нього наїхала . Пісня цоя була. Хлопець зняв відеовибпчення і тут понесло іншу частину людей.... ну таке .Хто в курсі з чого почався хейт Цоя, який зараз шириться соцмережами? Бо дописи зустрічаю, але звідки то?
Взагалі не дотепна відповідь і дивна . А шо купив хоч?Треба чек знайти, вже після магазина.
А як ти Арестовича дивишся? З закритими вухами ?А коли в інші теми заходиш українську мову не полишаєш?
Я не в курсіЗабула, чия це пика "хрещений з Іспанії", знайома, звісно, по медіа; але ясно одне - він бридкий.
Шарій цеЗабула, чия це пика "хрещений з Іспанії", знайома, звісно, по медіа; але ясно одне - він бридкий.
Хочеш сказати, що завжди, якщо до тебе зверталися українською, то теж на українську переходила?Думаю, це важко пояснити тому, хто притримується протилежної думкиЯк і будь-яку думку, яку співбесідник не поділяє
![]()
Я не про зараз, а про раніше.Авжеж. Що за питання.
Коли я ще раніше починала українською, ти мені відповідала рос, коли Мася ще була Нікою і якийсь час спілкувалася мовою, ми всі відповідали рос, і ти теж. То що - неповага, це коли на російську відповідаєш українською, а як навпаки - то повага?Раніше на ХФ ніхто не писав українською. Ото хіба що Айвенго прийшов на ХФ у 2016, тоді й почали
Хоча може і були 1-2 людини, які писали теж. Наприклад Серж Петренко, він перейшов на українську після 2014. Але я просто з ними не перетиналася, щоб вони мені щось написали.
Тобто незнайомих поважаєш, а своїх - ні. Якщо мова про повагу - то тоді мало б бути автоматом до всіх. А сортувати хто з якої причини та чи варто йому відповідати...Катить-катить. Незнайомим людям відповідають на мові, якою написав той. Це загальносвітова практика.
Звісно, про жінку.Ти точно про троянду? Може про жінку, яка не п'є каву? ))
То мабуть не знає, що є отрути без запаху...В подруги чоловік нюхае все . Боїться![]()
Ледащо взагалі має більше значення ніж просто ледачий або ледача. Наприклад: був чоловік, а звівся на ледащо...Хто б міг подумати, антонім слова "хороший" - це "ледащий", ніколи б не подумала
Можу приклад. У мене був дід, дуже неледащий, працьовитий капець. Взагалі спокійно ніколи не сидів, все щось майстрував, лагодив. Але не сказала б, що він був "хороша людина". Авторитарний самодур.
Тобто, неледаща жінка теж може бути такаТочніше, саме така вона й буде; буде вічно шпиняти чоловіка - прибий, перестав, біжи туди, біжи сюди
І сама не лінива, і никому спокою..
Я не про дивишся когось говорю, а про те що ти сама робиш. За себе можеш відповідати як мінімум?А як ти Арестовича дивишся? З закритими вухами ?