Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я не про дивишся когось говорю, а про те що ти сама робиш. За себе можеш відповідати як мінімум?
Не перекручуй . Питання було про Арестовича. Це окреме питання . Те, що я автоматично можу відповісти російською, то бувае і що?

Добрий ранок. Вчора руські тварі не дали поспати. Як тільки хочу раніше лягти і кидають ракети .... я собі так солодко задрімала а воно як вшараше :суперечка:

Звісно, про жінку.
Але той пост, на який ти відповів, був про троянду :)
Свої не образяться, до них взагалі так питання не ставиться, чи поважаєш їх.
Це дуже дивно - стороннім догоджати, а своїм і так зійде, мало б бути навпаки :rolleyes: А ті значить образяться? Тобто наші форумчане, якщо ти почнеш відповідати їм українською, образяться? Вони що - вата?

Добрий ранок. Вчора руські тварі не дали поспати. Як тільки хочу раніше лягти і кидають ракети .... я собі так солодко задрімала а воно як вшараше :суперечка:
:(
І дамбу пошкодили, он людей затоплює.

Мене почала цікавити теорія поширення звукових хвиль

Яка дотепна буває Skorina! :-) Підхопила, неначе в неї це на язиці було!
Рядок: вісімнадцять років

Olga Skorina
вісімнадцять років
****у не було:
чоловік, дитина,
замале село

:D
Так, але схоже вона трохи втратила форму за час, коли не писала.
А ти ж мені колись писала про неї, що тобі не дуже подобається як вона пише :)
А Корж, схоже, пішла і з рос Мікро. Не знаю що сталося, може сьогоднішні події так вплинули, я не пам'ятаю звідки вона. Але ж то хоч і рос група, та всі налаштовані нормально до українців. Може ще якась причина.
І фото тепер виставила. Та ава ляльки справді на неї схожа рисами обличчя. Може в молодості була як та лялька.

Мало б, :угу:, але у житті чомусь не так. Наприклад, хіба ми на чужих так кричим, як на своїх рідних вдома? Чомусь ні, якось намагаємося пристойністі дотримуватися.. А ось зі своїми дозволяємо собі..
Бо чужі не так з себе виводять, від них багато і не очікуєш, і можна з ними взагалі не контактувати, або звести до мінімуму.
Але скажи ось що : ти без огляду на оточуючих якою мовою прагнеш спілкуватися?

Вода газ і лід з полуницю і чебрець

оскільки не знаю, як часто вона пише, не подумала, що вона пішла.
Це сталося сьогодні. Може і не пішла, але там їх допис з проханням більше ніколи не публікувати її вірші.
Зараз українською.
Хіба вдома українською спілкуєшся?
Для мене це має такий вигляд: хочеш спілкуватися - береш і спілкуєшся. А якщо вдома - рос, на форумі з купою народу - рос, щ усіма іншими, хто звертається до тебе - що рос. То не дуже те прагнення сильне.
Я розумію що мається під повагою, коли спілкуєшся на мові співбесідника. Це коли ти поїхала у Зімбабве і щоб показати свою шану, спілкуєшся на їх мові. Або коли др тебе звернеться іноземець, а ти відповіси.
Але спілкуватися українцю з українцями російською з поваги до них - це мене звучить як дика нісенітниця.
Ти що гадаєш, що якщо ти відповідатимеш українською, то вони це сприймуть як неповагу до себе? :незнаю:
Спілкуватися українцю українською - це нормально. Не може тут бути ніяких неповаг.

Невістка малу вчить українською, хоча самі у родині суржиком. То мала їх вже виправляє: мамо, то російською так, а українською - ось так :-) Чотири роки дитині :)

Назад
Зверху Знизу