Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
та ни не паха я ..Юра як що...:суперечка:

:клас:

А у мене вийшов справжнісінький тиранозавр рекс :D

image.jpg
А як боком повернути, то жінка сидить а на колінах чоловік. Вона йому читае книжку про кохання.

Хто в курсі з чого почався хейт Цоя, який зараз шириться соцмережами? Бо дописи зустрічаю, але звідки то?

Так ми ж не брали обов"язок в інших темах теж українською. В темі Іри - так. А в інших по обставинам. Якщо співбесідник укр., то ми теж будемо укр. Якщо ні, теж ні. Або якщо ТС теми пише рос, наприклад, Капюшон.
Слабенько значить.

Може колись мені таке і сподобалося б, але зараз я не слухаю російське.
Ирония в песне котрую ты запостила есть слова:"нам требо за рику..."Так вот : за реку нам и 87-м надо было... Значит я то-же очень плохой...:плачу::плачу::плачу::плачу:

Цікаво, що Торі на ХФ пише російською, хоча складно знайти людину, яка більше ненавидить рашу. Принаймні, вона довше, усе життя. (дивлячись з ким порівнювати - якщо порівнювати її з жителями Галичини, наприклад - то вона не довше, звичайно, а стільки ж :) ).
А чого так?.. Як любов до старого ХФ, мабуть. Традиція. Хоча, якщо Дімокс напише колись "Спілкування на форумі тільки українською!" - то радо приєднається. На ФБ вона завжди тільки укр. В житті давно українською і гарчить на тих, хто рос. А ХФ щось накшталт резервації, виходить. :іржач:
Для мене це незрозуміле :незнаю:

По типу російський співак. Мабуть про те, що його і зараз слухають, як рос музику. Просто цікаво з чого почалося, бо кілька днів бачу дописи - різні. Меми.

У мене рука не підіймається писати українською тим, хто пише рос. Це буде якось неввічливо. А мені, наприклад, не хочеться грубити якійсь конкретній людині.
Чим це неввічливо??? Оце ти мене ошелешила! Неввічливо - це якби вони не розуміли що ти їм відповідаєш. Якщо розуміють - то що в цьому неввічливого????

Назад
Зверху Знизу