Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тільки шо натрапила в тік ток на жінку, яка навчае жінок, обирати чоловіків . Вона сказала, що чоловіки то купа лайна . Я хотіла щось відписав, та не знала що і як :суперечка::D
Якщо їй тільки гівно дістається, то значить все хороше вільне і може дістатися тобі. Взагалі по життю дивлюся, що приємні чоловіки вміють обирати жінок і вони в них милі. Подібне притягує подібне.
Вивчила кілька лайок німецькою. Вони часто як і українські лайки пов'язані з лайном і попою.

Та ну. В Україні смачні десерти.
Я була в сім'ї із Сицилії. Там взагалі не варіант сказати, що десь може бути ще смачно. Це завжди в нас є предметом для жартів. Але вони й справді смачно готують. Продукти шалені за якістю.
Дуже добре розбираються у вині. Реально найкраще, що я пила.
Крім цього пригощали вином власного виробництва. Дуже смачно. У нас зовсім не таке вино. Просто в них інший виноград. І клімат.
Я знаю, щоб вони сказали про українські десерти - дуже багато цукру. І це правда. У них зовсім інше уявлення про кількість цукру в солодкому.

"Магическое мышление как основа расстройств личности" :D Ну звичайно, корисне! :)

А знаю, ти не хотіла нічого поганого, не переймайся :пиво:
Магічне мислення корисне. Тримає оточуючих у тонусі :D :смайл с гримуаром:

Не завжди, нажаль. Буває навпаки: "протилежності притягуються". А ще буває, що людина в процесі життя з нею виявляється зовсім не такою, з якою одружувалися :-)
Я б могла подискутувати, бо не згодна, але чесно втомилася.

Лена, ти знов нічого не написала в повідомленні, крім цитати, тож не можу відцитувати твоє :)

Шо це ми з тобою прям одразу обидві кинулися шукати інфу про магнітні бурі? :іржач:
Це магічний зв'язок :D

Я знаю, щоб вони сказали про українські десерти - дуже багато цукру.
Це навіть я можу сказати, при всій моїй любові до солодкого ))) Якби ж то цукор! То й менше б мабуть клали, а замінників їм не шкода, вони дешевші і набагато солодчі.

Придивляюся до книжки.
image.jpg

• Ви дізнаєтеся, що ми сприймаємо світ не об'єктивно — таким, яким він є насправді, — а безперервно вибудовуємо його у прогнозах.

Що так, то так.. Ми готуємося (прогнозуємо) до одного, а стається щось зовсім інше, іноді взагалі щось таке, що досі в мозок не вкладається.
Звісно. Щоб сприймати світ об'єктивно, потрібно мати його повну картину, яка щоразу змінюється. А це жодній людині не під силу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А я теж хотіла на рибалку :D

Якщо їй тільки гівно дістається, то значить все хороше вільне і може дістатися тобі. Взагалі по життю дивлюся, що приємні чоловіки вміють обирати жінок і вони в них милі. Подібне притягує подібне.
Вивчила кілька лайок німецькою. Вони часто як і українські лайки пов'язані з лайном і попою.
Подібне притягуе подібне, то застарілий стереотип. Часто людей притягують їх дитячі травми чи люди схожі на батьків. Абьюзери і тирани на вигляд дуже милі люди, успішні бізнесмени але вони носять такі маски, які ніколи не знімають на людях а вдома можуть так знущатися і так вміло тримати партнера в несвідомості. В більшості то чоловіки. Нажаль наше суспільство не рівноправне, тому 80 відс чоловіки ображають жінок . Суспільство на боці чоловіків. Їм можна і зраджувати і бити і ображати . Але е і 20 відсотків нормальних звісно. А жінок навпаки . В психологічному плані ми від Европу на 10 років відстали . В нас за все на світі засуджують жінку , нажаль.

Але нормальні і здорові люди е. Чоловіки і жінки і слава богу . Думаю ставати ще більше, завдяки психологам.

Назад
Зверху Знизу