Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
****обол)))
Гіднота!!)

Але є сумніви, що переміг би
Як в усьому спорті тренування то сила
А з цим трабли)
А що ти вчора хвалився, що переміг би? Ми ж на тебе розраховували, а тепер що? :rolleyes:

А я не лінуюся, принаймні мозок не лінується :)

дружина прибира в буфеті
складає в склянки прянощі
і я складаю в кабінеті
вірші

І доробила той про матюки )) Але в мене відчуття, що є щось схоже російською :rolleyes:

ми матюкатися не будем
бо мама свариться за це
погані всі слова заміним
красивим словом пенопласт

А я не лінуюся, принаймні мозок не лінується :)

дружина прибира в буфеті
складає в склянки прянощі
і я складаю в кабінеті
вірші
Дружина чую щось затихла
Обід чекаю , борщ , халва
Пішов провідати на кухню ...
Онлайн з кумою випива...

Правильно, що прибрала. :угу: Там дуже класно виходить - такий на підйомі читаєш: "та я б таку от просто зараз!!" :любов: І раптом - "слабо".. :незрозумію: :іржач: Ефект супер. А кому такий ефект не заходить ("не доходить") - що ж поробиш :)
Але мабуть на тому люди і зупиняються. Але ж треба читати : та я б таку!.. От просто зараз слабо.

Замок Больдта (англ. Boldt Castle) - популярна туристична пам'ятка. Замок, споруджений на початку XX століття, розташований на острові Харт-Айленд у складі архіпелагу Тисяча островів на річці Святого Лаврентія у тому місці, де проходить кордон між півднем канадської провінції Онтаріо та північ американського штату Нью-Йорк.

Яке іграшкове :)
456430_original.jpg

Порошок згадався:

субота почалась невдало
подружня спальня гріша сон
та з шафи пісять попросився
антон
© Меланія Дереза
Отже й гад цей антон! Тіки гриша уві сні красуню побачив, вже облизуватись став, а тут антону приспічіло. Не міг до ранку почекати, скотиняка така. Пішла б ранком жінка цуцика вигулювать, і антона б заодне, так ні ж...
Допоки гриша бачив сон
У шафі стиха матюкався
Бо в шубі норковій сховався
Антон...

Назад
Зверху Знизу