Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
та ни он десь рядом ****, шас мени може його данни скинуть..

Це все треба робити українською :)
Шось мені підказує, шо того добродія треба навіть у напрямку корабля посилати російською,
бо воно не розуміє.
Посилання на правила наприклад знайти не може бо не може перекласти саме слово "посилання" :)

Шось мені підказує, шо того добродія треба навіть у напрямку корабля посилати російською,
бо воно не розуміє.
Посилання на правила наприклад знайти не може бо не може перекласти саме слово "посилання" :)
🤔 Я подумала, що троль звичайний.

🤔 Я подумала, що троль звичайний.
Несхожий. Звичайний провокатор, останні дописи 2020 рік, на рос.мові, сьогодні пришльопав про мера розігнати.
Але... ) У форуму нова оболонка, трохи розгубивсь, вирішив нести "світло" де дотягнувся :D

Несхожий. Звичайний провокатор, останні дописи 2020 рік, на рос.мові, сьогодні пришльопав про мера розігнати.
Але... ) У форуму нова оболонка, трохи розгубивсь, вирішив нести "світло" не дотягнувся :D
Може, я ж орієнтувалася по дописам у темі. Мені подумалося, що 15 разів спитати про правила, причому у відповідь на будь-що, може тільки троль :-) Провокатор мав би бути розумніший. Але тут нам не пощастило :іржач:

А можете його тут грохнути ? Усі дописи
Бо воно тіки про мера й здатне "нести" :рл:
Та я ж оце й дивлюся, що воно не дуже на людину схоже. Може це експериментальний бот? :іржач: Я грохнути не можу, то до Ф'ям.

о, тільки покликайте модератора, щоб він дав посилання, яке правило я порушив і де на нього посилання.
от чесно. чекаю посилання на правила. :)
Зараз такі правила, що забанити можна і не за порушення правил. А просто тому, що у модера настрій поганий. Я ж кажу: у нас анархія - вища ступінь самоорганізованості 👍

о, тільки покликайте модератора, щоб він дав посилання, яке правило я порушив і де на нього посилання.
от чесно. чекаю посилання на правила. :)
Читай пост номер 1.
Тут ви обов'язково знайдете собі щось цікаве. Езотерика та містика, проза та поезія, обговорення та дискусії, музика, живопис, тести, ігри та конкурси... Це до нас! :)
Проходи повз теми.

Назад
Зверху Знизу