Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
****тиль Місяць - Сатурн в натальній карті чоловіка Якщо в натальній карті чоловіка є гармонійна взаємодія між Місяцем (сигніфікатором шлюбу) і Сатурном, то у відносинах з протилежною статтю є серйозність, конструктив і прагнення до стабільності. Обранка нативу має бути працьовитою, цілеспрямованою, діловою та тактовною.
Це для кого було? І для чого? :D
Давай простими словами - хто там вже одружуватися зібрався? :-)

Прийшов пиріжкар, якого запрошували, і написав вірш з 10-ма складами. І виправляти, схоже, не хоче. А я нічого не розумію - що це означає, що за анархія :іржач:

Лена, а що ти бачиш тут? :)

image.jpg

Ото зверху - пацюк :-) "Маленькіє-маленькіє, как миши. Пардон, криси" (с) :-)

Лізти битися з грабіжниками - це великий шанс отримати травму, можливо тяжку. Я не кажу, що треба спокійно все віддати, але ж треба тверезо оцінювати ситуацію.
Ще бувають вкрай дивні ситуації. Які незрозуміло, до чого і віднести. Одного разу за мною в під"їзд (тоді ще не було на під"їздах обов"язково замки) зайшов чоловік і йшов до самого 5-го поверху, де ми тоді жили. Тоді став молоти якусь нісенітницю про якісь друзки, що ми на його балком кидаємо. Мабуть, це такий продуманий хід - щоб жертва відволіклася, замислилася і не очікувала нападу. Потім спробував тягнути мене по сходах. Я так і не зрозуміла його план. Типу, показати які саме друзки на який саме балкон? :-) Я була настільки здивована абсурдністю ситуації, що спочатку не сильно пручалася. Він мене дотягнув на півповерха нижче. Тільки потім схопилася за поручень і вперлася. А там і сусіди знизу вийшли з квартири. Він, почувши, що хтось вийшов, збіг. От думаю - що він взагалі хотів? :незнаю:

Лена, а ти пам"ятаєш про свій гороскоп? Ми якось використовували гороскоп онлайн, де у кого Асцендент і Місяць. У тебе щось у Терезах. Місяць, напевно.

Ще бувають вкрай дивні ситуації. Які незрозуміло, до чого і віднести. Одного разу за мною в під"їзд (тоді ще не було на під"їздах обов"язково замки) зайшов чоловік і йшов до самого 5-го поверху, де ми тоді жили. Тоді став молоти якусь нісенітницю про якісь друзки, що ми на його балком кидаємо. Мабуть, це такий продуманий хід - щоб жертва відволіклася, замислилася і не очікувала нападу. Потім спробував тягнути мене по сходах. Я так і не зрозуміла його план. Типу, показати які саме друзки на який саме балкон? :-) Я була настільки здивована абсурдністю ситуації, що спочатку не сильно пручалася. Він мене дотягнув на півповерха нижче. Тільки потім схопилася за поручень і вперлася. А там і сусіди знизу вийшли з квартири. Він, почувши, що хтось вийшов, збіг. От думаю - що він взагалі хотів? :незнаю:
Як варіант - затягнути в машину. Це не ввечері було?

Як варіант - затягнути в машину. Це не ввечері було?
Було літо, 17-та година, солнце світило ще. "Ніщо нічого не передвіщало" :незрозумію: Одно ясно - це була спроба. Дожидав якусь жінку, щоб за нею піти. А далі як вийде. Гадаю, сценарій обкатував, виправляв помилки. Ну, як ман'яки роблять.

Ну нормальні люди так від грабіжників захищаються . І це нормально, захищати свої кордони. Навіть можна виматюкатись . А битись тільки з грабіжниками .
Грабіжника потрібно вивести з рівноваги несподіваним запитанням або пропозицією. Одна жінка так врятувалася від ґвалтівника, запропонувавши йому бути зверху. Він був так здивований її пропозицією, що втратив пильність, ліг зручніше в передчутті задоволення. А вона йому врізалася в кілька місць і втекла.

Їду на ескалаторі. Чоловік поруч каже мені: Du bist so süß. Ich liebe blaue Augen.
Відповідаю йому: Danke. Ich stamme aus der Ukraine.
Як вітром здуло.

Морозивом пригостити?

Лена, а ти пам"ятаєш про свій гороскоп? Ми якось використовували гороскоп онлайн, де у кого Асцендент і Місяць. У тебе щось у Терезах. Місяць, напевно.
Асцедент у меня в Скрорпіоні. Місяць у мене у Терезах та у 12 будинку (хоч би Меркурій не приперся:D)

Назад
Зверху Знизу