Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
То ти спеціально такі відео постив! Я подивилася його інші ролики в інеті, там він більш живий, і рухається, і розмовляє :-)
Я так поняв якби він танцював взагалі були б цікаві ролики.

а як же ще він повинен триматися
Невимушено. Чи це перша людина на сцені? Він дуже скутий, як на мене. Але майстер дзен хіба має бути скутий? Тому й здається, що спеціально так тримається, ніби хоче зіграти те, чого нема.
А взагалі-то яка різниця, головне що він каже.
А мені є різниця, мені дуже заважає те, ніби в мене самої усі м'язи заклякли. Крім того, розмовляє він так же.

Взагалі, люди, які поділяють наші погляди, завжди здаються нам дуже розумними і приємними.

Як "дивно", да? :іржач: Хто б міг подумати!

Взагалі, люди, які поділяють наші погляди, завжди здаються нам дуже розумними і приємними.

Як "дивно", да? :іржач: Хто б міг подумати!
Тут справа не в тому, я про погляди взагалі не веду мови. Я нічого не маю проти його поглядів.

А якщо не вмієш триматися на сцені, що, йти на акторські курси? (та ну, і "так зійде".. :) ) І взагалі - хіба не це дзен - як йде в момент, так і норм? Ну ось в нього такий момент, і він так себе веде.
Я кажу, про те, що мені здається, що він веде себе так спеціально, а не тому що не вміє триматися.
Всім не догодиш.
Одну глядачу хочеться, щоб він він себе так, іншому щоб сяк, а Денис веде себе так, як йому самому треба :)
Хіба я прошу вести так, як подобається мені? Я просто обговорюю свої враження.

Кіно вийшло, Австралія. Треба подивитися.

Найзвичайніші клерки працюють у дуже незвичайній фірмі. Тут розплутують найдивніші події та займаються пошуками магічних артефактів. Непримітна парочка стажерів-виконавців середньої ланки навіть не підозрює, у що вплуталася, і думає лише про те, як би розібратися з рутиною до вечері, бажано не змінивши хід історії і не вкинувши Всесвіт у хаос тимчасових парадоксів. Інакше підвищення їм точно не бачити :-)
aa2bb3c4f44a472f530ac11e7b76db1b214ebbd1.jpg

Це з якою метою? Таким дають більше грошей?
Я не стверджую, що це так воно є, такий вигляд має :)
Мета теоретично може бути, наприклад, щоб справити враження.
Я не кажу, що він це робить :) Просто для мене він так виглядає. А в інших роліках розкутий.

А йому гроші дають?

Сонний.
І десь в мене дівається настрій. Вчора я це змогла побороти, а сьогодні знов починати 🙄 А кілька днів перед тим сам собою був гарний і спокійний.
Це мабуть мені думки про необхідність правильного вживання їжі заважають радіти.

Останнє редагування:
Сонний.
І десь в мене дівається настрій. Вчора я це змогла побороти, а сьогодні знов починати 🙄 А кілька днів перед тим сам самою був гарний і спокійний.
Це мабуть мені думки про необхідність правильного вживання їжі заважають радіти.
Переглянути вкладення 13230239

Та вже. Знайшла собі роботу і про настрій нема коли думати :) То я просто звикла, що є багато цікавого, але воно мене чомусь останнім часом перестало цікавити. Може тому, що заважає правильному способу життя? :rolleyes:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу