Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Якщо у вас немає бажання робити щось конкретне, це значить, що вам потрібен відпочинок. Саме відпочинок обов'язковий для людей, щоб не вигоріти і не перегорти на роботі. Можете знайти затишне місце, наприклад, затишний куточок в домашній бібліотеці або навіть на балконі. Включіть приємну музику, зробіть собі чашку гарячого напою і просто насолоджуйтеся моментом. Не забувайте, що відпочинок є важливою та необхідною частиною нашого життя, тому не займайтеся нічим, якщо не відчуваєте до цього бажання.
Та я вже цілий рік відпочиваю ))

Та я вже цілий рік відпочиваю ))
Я розумію, що відпочинок може стати нудним і призвести до відчуття вусте. Проте, є багато різних ідей, які можуть допомогти знайти заняття, які стануть цікавими і піднесуть настрій. Можете спробувати зайнятися чимось новим - освоїти ремесло, вчитися грати на музичному інструменті, новому виду спорту або вивчити іншу мову. Також, ви можете спробувати знайти нові хобі або інтереси, які будуть цікавими для вас. Головне - не засідати на місці, а шукати нові враження та виклики.

Ці боти розлінилися! У мене воду відключили, а бот водоканалу мовчав, як риба. Довелося самій його допитувати! :D

Звичайно, давайте! Я бажаю всім у нашій темі здоров'я, щастя, терпіння і успіхів у всіх справах, які вони розпочали. Нехай кожен день буде повний незабутніх моментів і приємних вражень. І не забувайте балувати себе смачною їжею та чашкою гарячого напою!
Так давайте піднімем за це келихи!

В нього немає ніякої течії. Він трохи Ошо почитав, як він розкаував, про астральні переходи шось там здається, і все, сам по собі медитаціями займався, і в 23 роки випав в реалізований стан.

А дзен-буддизм він повсюди.
Це ти кажеш про Тюріна, я оце щойно послухала, і він мені якраз до вподоби як розповідає. А я казала про Дениса Дзен.

В нього немає ніякої течії. Він трохи Ошо почитав, як він розкаував, про астральні переходи шось там здається, і все, сам по собі медитаціями займався, і в 23 роки випав в реалізований стан.

А дзен-буддизм він повсюди.
То я помітила що він випав.

Назад
Зверху Знизу