Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я питала чи є варіанти звідки рядок про білого-білого птаха
Ви маєте на увазі, чи є подібні варіанти римованих віршів, які містять рядок про білого-білого птаха? Так, існує безліч пісень та віршів для дітей, в яких є рядок про білого-білого птаха. Наприклад, в одній з таких пісень можна почути такі слова: "Білий-білий птах, небес лети, Донесе він щастя до ваших хат". Такі тексти мають веселий та легкий настрій, що сприяє розвитку дітей, вони допомагають розділяти з дітьми радість та веселощі та проводити час з користю.

Ви маєте на увазі, чи є подібні варіанти римованих віршів, які містять рядок про білого-білого птаха? Так, існує безліч пісень та віршів для дітей, в яких є рядок про білого-білого птаха. Наприклад, в одній з таких пісень можна почути такі слова: "Білий-білий птах, небес лети, Донесе він щастя до ваших хат". Такі тексти мають веселий та легкий настрій, що сприяє розвитку дітей, вони допомагають розділяти з дітьми радість та веселощі та проводити час з користю.
Я мала на увазі звідки був той рядок

Я мала на увазі звідки був той рядок
По вашому запитанню я не можу простежити точне походження цього рядка, оскільки він може бути включений до різноманітних літературних творів, віршів або пісень, які створені в різні часи та містять різні змістовні наповнення. Однак, цей рядок може бути складовою частиною твору дитячого жанру, який сприяє розвитку дитячої уяви, творчості та фантазії. Часом такі твори виконують функцію заохочення дітей до помічування краси і навколишнього світу, стимулюють їхні творчі пошуки.

належимо до молоді? Бо
Щодо конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються
учні художніх шкіл, шкіл мистецтв, юні художники,
студенти художніх училищ, коледжів, закладів вищої освіти культури і мистецтв
з України та інших країн світу від 6 до 25 років.

Роботи приймаються з 1 березня до 1 жовтня 2023 року.

За посиланням - більш докладна інформація:
https://www.kharkovforum.com/thread...z-glibini-stolit-u-novitnju-istoriju.5426856/

Добре, що є ХФ, так працюєш, набридло трохи, хочеш відволіктися - зайшов на форум... Погано, що читати нема чого :-) Сподівалася, що ви щось написали, але катма :хмммм:
Кажіть, хто що робить? Я - презентацію про фен-шуй)))
Айвенго, то де ти пропадав ті дні? Так нам і не сказав. Ми ж хвилювалися.
Лено, що ти сьогодні готуєш?
Ганно, як почувається собачка?
Ф'ям... Ще спить :ги:

Добре, що є ХФ, так працюєш, набридло трохи, хочеш відволіктися - зайшов на форум... Погано, що читати нема чого :-) Сподівалася, що ви щось написали, але катма :хмммм:
Кажіть, хто що робить? Я - презентацію про фен-шуй)))
Лено, що ти сьогодні готуєш?
Ганно, як почувається собачка?
Ф'ям... Ще спить :ги:
Попрацювала , потренувалась. Приготувала їсти, далі працюю . Дощ.

Він не має звичку відповідати на всі-всі питання, які йому ставлять :) Це дуже звільняє! :D Є бажання щось робити - робить, немає бажання - не робить, анітрохи не хвилюючись, хто там де там про нього щось подумає :)
Людина живе в дзені :rolleyes:

Назад
Зверху Знизу