Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Прочитала "жінок" :D
Це нагадує середньовічні дебати: чи людина жінка? А також те, що жінку робили відповідальною pа будь-які косяки чоловіків. Це вона, вона Горбушкін! :мораль: А ми білі і пухнасті! І якби не оце шкідливе створіння, то ми би огого! :D

Ні, це я сплю і нічого не готую
Каву не фоткала? :) (Дві? :) )

Мені ось кава щось таке намалювала, що я в шоці.. :eyecrazy:

image.jpg

У мене є 2 варіанти: один більш пристойний, інший менш :)

Він не має звичку відповідати на всі-всі питання, які йому ставлять :) Це дуже звільняє! :D Є бажання щось робити - робить, немає бажання - не робить, анітрохи не хвилюючись, хто там де там про нього щось подумає :)
Людина живе в дзені :rolleyes:
Це не дзен. Це невихованість:ги:

Каву не фоткала? :) (Дві? :) )

Мені ось кава щось таке намалювала, що я в шоці.. :eyecrazy:

image.jpg

У мене є 2 варіанти: один більш пристойний, інший менш :)
А мені як то гуска бігла, бачить калюжа. Вона така "ой" і підняла свою пухкеньку опку з хвостиком а там тоненькі ніженьки і гульп у калюжку. А вода холодна, вона одну ніжку й піджала.

Пам"ятаєм. Але хіба кожен день? А якщо холодища, вітрища, дощ?
Ну, така погода буває не кожен день. Тільки пів року :-) Але в ці пів року і трави нема. Сіно тільки.
Вона ще й козенят дає :захоплений смайл: :D
Вони такі гарнесенькі! ❤️
Він не має звичку відповідати на всі-всі питання, які йому ставлять
Це ти одразу мене підготувала, що відповіді я від нього не почую?
Ну а раптом він захотів би відповісти. Що ж, як дзен, то нам з ним тепер і не спілкуватися :rolleyes:
Офігіти. Кому презентувати?
Фейсбуку.

Останнє редагування:
Це не дзен. Це невихованість:ги:
Це ти одразу мене підготувала, що відповіді я від нього не почую?
Ну а раптом він захотів би відповісти.
Дівчата, це я вам якби перекладаю з "айвенговської" на звичайну :) Він може захотіти відповісти, чого ж сразу ні! Але ніколи не вгадаєш, на що саме йому захочеться відповісти, а на що ні :-)

Ганно, ну а як дуже маленькі діти? (на них і орієнтуються дзен-будисти). Вони виховані? :) Живуть як ім хочеться прямо зараз. Коли дитина чимось іншим захоплена чи зайнята, вона сильно переймається, що вона вам не відповіла? Декілька разів треба спитати, і то не факт, що відповість :)

Дівчата, це я вам якби перекладаю з "айвенговської" на звичайну :) Він може захотіти відповісти, чого ж сразу ні! Але ніколи не вгадаєш, на що саме йому захочеться відповісти, а на що ні :-)

Ганно, ну а як дуже маленькі діти? (на них і орієнтуються дзен-будисти). Вони виховані? :) Живуть як ім хочеться прямо зараз. Коли дитина чимось іншим захоплена чи зайнята, вона сильно переймається, що вона вам не відповіла? Декілька разів треба спитати, і то не факт, що відповість :)
Та я шуткую взагалі то.

Мені хочеться спілкуватися і в мене є пів години до семінару. Йдіть усі в тему! :ги:

А взагалі це хф ну можна хоть трохи потроллити ? :D

Назад
Зверху Знизу