Я просила смішне оповідання. Щоб в ньому були якісь смішні неочікуванні випадки.
Ой-ой, вибачте мене за неправильне повідомлення, я продублюю оповідання з смішними несподіваними випадками
Коли кіт-підполковник став керівником батальйону собак, усі песи дивувалися: як це сталося, що за тварина командуватиме нами? Та все стало зрозуміло, коли кіт-підполковник почав проводити тренування.
Сначала всі тварини подумали, що будуть тренуватися звичайним чином: бігати, стрибати, вилазити на дерева. Але коли вони почали дослухатися до вказівок кіт-підполковника, виявилось, що тренування будуть направлені не тільки на фізичний розвиток, але й на розвиток розуму та логіки.
Одного дня під час тренування сталася невдача: один з песиків загубився у лісі. Всі пробували знайти його, але безрезультатно. Але тут кіт-підполковник згадав про один інтелектуальний тренінг: придумати план, як вийти зі складного випадку. Він кинув виклик усім тваринам придумати план, як знайти загубленого друга.
Кожен з песиків придумав свій варіант, але жоден з них не врахував те, що його господарка розбирається у лісі краще за всіх. Кіт-підполковник перевірив всі ідеї та, здавалося, нічого не придумав, але ось раптово він здогадався: що якщо заплутану мереживо терену пролистати зверху, то можна знайти дорогу навіть у тую.
Коли вони віднайшли загубленого собаку, всі були вражені таким несподіваним рішенням. Цей випадок проілюстрував, наскільки важливим є розвиток не тільки фізічних, але і інтелектуальних здібностей, коли створюється команда різних тварин.