Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ні, не прикольний, я ж мала мету не приколотися, а отримати інформацію. А з того Дениса, інформації нема, а лише приколи :-)
Ні, Денис теж дає. У нього різні форми подачі інформації - є такі випуски, де він один, не дає відповідей, а просто розказує, що та як влаштовано. Ти поспішила робити про нього висновки :)

А що до того, що молодий і це не викликає довіри - це через те, що ти звикла до лише одного вчителя, не мала раніше спілкування з різними. А мені навпаки молодий більше до вподоби хоча б тому, що мій приятель був на вигляд дуже молодий в свої 29 років. Такий собі худорлявий красивий хлопець, я думала, йому 23-24. І торочить в основному про потойбічне. Хоча і звичайні речі були йому зовсім не чужі - і про фільми, і про ігри залюбки. І готував добре. Жив у цивільному шлюбі з жінкою з дитиною. Тобто, своїх заводити не планував.
А, ця його жінка теж була не проста :) У неї були екстрасенсорні здібності, вона вміла думки читати. Це трохи лячно :)

Ні, Денис теж дає. У нього різні форми подачі інформації - є такі випуски, де він один, не дає відповідей, а просто розказує, що та як влаштовано. Ти поспішила робити про нього висновки :)
Я зробила з того ролика. Але якщо людина питає - чому, а він нічого не відповідає... :незнаю:

А що до того, що молодий і це не викликає довіри - це через те, що ти звикла до лише одного вчителя, не мала раніше спілкування з різними
Не тому, а саме через вік. Я не кажу, що він у своєму віці не може щось дати, я просто не маю довіри. Це особисто моє.

Але якщо людина питає - чому, а він нічого не відповідає..
Відповідає :) Але в своїй парадігмі. Вона така: "життя це ілюзія", "це сон". Тому і відповів, що їй це здається :іржач: Бог Галя вибрав для себе важке життя і не може з нього вирватися. А хтось, наприклад, може, і це дзен. Все кинули і пішли жити "під мостом", умовно кажучи.
Він і повинен, будучи майстром дзен, давати парадоксальні відповіді, щоб збити людину з її звичного кола думок, щоб показати щось шокуюче незвичне, незвичайне.

Відповідає :) Але в своїй парадігмі. Вона така: "життя це ілюзія", "це сон". Тому і відповів, що їй це здається :іржач: Бог Галя вибрав для себе важке життя і не може з нього вирватися. А хтось, наприклад, може, і це дзен. Все кинули і пішли жити "під мостом", умовно кажучи.
Він і повинен, будучи майстром дзен, давати парадоксальні відповіді, щоб збити людину з її звичного кола думок, щоб показати щось шокуюче незвичне, незвичайне.
Якщо їй це допоможе. В мене враження, що Галі то нічого не дасть, їй треба пояснити. Звичайно, він відповідає так, як йому хочеться і як він відчуває сам, але якщо людина не розуміє, а вона ж не вперше його слухає, значить їй треба пояснити інакше, ІМХО.

Якщо їй це допоможе. В мене враження, що Галі то нічого не дасть, їй треба пояснити. Звичайно, він відповідає так, як йому хочеться і як він відчуває сам, але якщо людина не розуміє, а вона ж не вперше його слухає, значить їй треба пояснити інакше, ІМХО.
А мене така думка переслідує, коли я чую питання тих людей (а вони ж дійсно не вперше його чують і вже, здавалося б, повинні бути щось второпати!) - ви не туди прийшли. Мені здається, цій Галі більшу користь приніс би візит до звичайного психолога/психотерапевта. Щоб вона могла розповісти усі свої негаразди і психолог детально все це розібрав на звичайному мирському рівні і дав звичайні мирскі поради.
А Денис - чого б то він мав підлаштовуватися під її потреби? :)

А мене така думка переслідує, коли я чую питання тих людей (а вони ж дійсно не вперше його чують і вже, здавалося б, повинні бути щось второпати!) - ви не туди прийшли. Мені здається, цій Галі більшу користь приніс би візит до звичайного психолога/психотерапевта. Щоб вона могла розповісти усі свої негаразди і психолог детально все це розібрав на звичайному мирському рівні і дав звичайні мирскі поради.
Переглянути вкладення 13229648

:D
олег собі в однокімнатну
купив квартиру дві кози
чим збагатив життєвий досвід
в рази
© Муля

• Це смішно!
Реакції: E.N
Ну,. Не знаю як там все влаштовано, може він і не має ніякої відповідальності, може в нього бажання просто розповідати про що він хоче, а інше - бо барабану. Але якщо він має мету навчити людей, щось пояснити їм, то має підлаштовуватися, бо люди різні. Тобто, знов... звісно, не має, але це правильні відносини з учнями, якщо вони такими вважаються. Але якщо там заведено, що всі мовчать і слухають, а жінка з тими питаннями пристала, то це інша ситуація :)

:D
олег собі в однокімнатну
купив квартиру дві кози
чим збагатив життєвий досвід
в рази
© Муля
Хотіла їй сказати, що можна уникнути отого перетасовування слів, через яке "купив квартиру", але стрималася. Росту :rolleyes:

Але якщо там заведено, що всі мовчать і слухають
А у вас як заведено? :) Незрозуміло, чого інфа Дениса і вашого Вчителя не перетиняється, традиція ж одна. :rolleyes: Вам такого не розповідають, что все - одне й те ж, що це Бог (чи велике Ніщо) само у себе грається і все таке подібне? Невже тільки рекомендаії по здоров"ю та вправи з енергії?

Незрозуміло, чого інфа Дениса і вашого Вчителя не перетиняється, традиція ж одна.
От ви мене з Айвенго ставите в тупик з цією "традицією". Він колись це слово використав, тепер ти. Мені це незрозуміло. Що значить - у нас одна традиція?

Що значить - у нас одна традиція?
На якому вченні чи религії засновано. Витоки знань звідки. Дзен-буддистська чи християнська, наприклад. Якось я цікавилася вченням однієї жіночки, Ольги Асауляк, - вона була з христианської традиції, "Школа духовного подвижництва", там всі поняття з Біблії. Школи можуть бути різними, але традиція все ж одна, в сенсі набір понять, смислів, мовний запас єдиний. А у школах, які засновані на дзен-будізмі, повинен же бути і відповідний набір понять?

На якому вченні чи религії засновано. Витоки знань звідки. Дзен-буддистська чи християнська, наприклад. Якось я цікавилася вченням однієї жіночки, Ольги Асауляк, - вона була з христианської традиції, "Школа духовного подвижництва", там всі поняття з Біблії. Школи можуть бути різними, але традиція все ж одна, в сенсі набір понять, смислів, мовний запас єдиний. А у школах, які засновані на дзен-будізмі, повинен же бути і відповідний набір понять?
У нас техніки буддійського монастиря.
Але це не означає, що заняття мають проходити так само, як в того Дениса. Щодо всього іншого - в нього дзен-буддизм, це окрема течія.

Назад
Зверху Знизу