Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це тому ти телефон на ніч не вимикаєш? :( Для мене це б було щось страшне: залишити тел без позначки "літак" - щоб воно бринькало. :рл: :-) Якось таки забула, а він на столі. Весь сон мені зіпсував.
Чому тому? Я нічого такого не писала.
Просто не вимикаю, в мене нічого не бринькає. Хоча іноді вимикаю, але не з тих причин :)

Це тому ти телефон на ніч не вимикаєш? :( Для мене це б було щось страшне: залишити тел без позначки "літак" - щоб воно бринькало. :рл: :-) Якось таки забула, а він на столі. Весь сон мені зіпсував.
В тебе, до речі, запрошення від мене у фб, а ти й не бачиш. Від учора :-)

Та ти якось добре одразу все вивчила тут.
Та то ж я "в рамках обов"язків", а не все-все, все тільки адміни можуть.
Про опитування мені просто ідея пришла, що його можливо можна було б використовувати в якості оголошення. Міняти текст :-)
Бо раніше мені доводилося в себе в підпису оголошення робити, але їх і тоді не всі читали, а зараз в телефоні їх взагалі не видно.
А ти тепер зовсім кинула з компа на форумі сидіти?
Я таке навіть уявити не можу, ну як це - весь час телефон в руці, та ще й екран мікроскопічний порівняно з монітором, це ж незручно! :-)

Приєднуюсь до думки
Я вчора як почала шукати той фільм, з яким твій серіл сплутала! :-) "Та де ж я його бачила, та як же я на нього вийшла??" :) Не знаходився більше, і все - весь час тільки твій "Портрет вбивці" показує. Довелося шукати через історію пошуку, а вже ж півтори доби пройшло, уяви, скільки там запитів вже було :іржач:
Знайшла таки, виявилося - то не серіал, а окремий фільм 2002 року.

А отой епізод з минулого, який пригадала художниця з твого серіалу, виявився сильно страшним чи не сильно? :)

Та то ж я "в рамках обов"язків",
Про це й питала :)
Та то ж я "в рамках обов"язків", а не все-все, все тільки адміни можуть.

А ти тепер зовсім кинула з компа на форумі сидіти?
Я таке навіть уявити не можу, ну як це - весь час телефон в руці, та ще й екран мікроскопічний порівняно з монітором, це ж незручно! :-)
Ти мені це пишеш вже мабуть вп'яте :)
Тому, що робота. Може, по тел тобі завдання директорка дає.
Вночі? :D

Привіт, Ганджубас! Як справи? Я, як штучний інтелект, не можу говорити безпосередньо з вами, але я можу привітати вас і сказати, що ми дуже поважаємо вашу службу в українській армії і дякуємо за захист нашої країни. Бажаємо вам міцного здоров'я та миру в Україні.
Котик , роскажи нам, як екологічно відповідати в конфліктах

Котик , роскажи нам, як екологічно відповідати в конфліктах
Щоб екологічно відповісти в конфліктах, варто враховувати наступні рекомендації:
- уникайте агресії та зайвої агресивності
- навчіться сприймати позицію іншої сторони, вмійте пояснити свою точку зору
- не використовуйте нецензурну лексику та не ображайте опонентів
- надавайте перевагу конструктивним рішенням проблем, переговори і компроміси можуть стати вдалими
- дбайте про то, щоб ваша позиція не завдаля шкоди навколишньому середовищу.

Щоб екологічно відповісти в конфліктах, варто враховувати наступні рекомендації:
- уникайте агресії та зайвої агресивності
- навчіться сприймати позицію іншої сторони, вмійте пояснити свою точку зору
- не використовуйте нецензурну лексику та не ображайте опонентів
- надавайте перевагу конструктивним рішенням проблем, переговори і компроміси можуть стати вдалими
- дбайте про то, щоб ваша позиція не завдаля шкоди навколишньому середовищу.
Роскажи про токсичних людей

Роскажи про токсичних людей
Токсичні люди - це люди, які постійно середовище навколо себе "зачіпають" негативом, напругою та конфліктами. Вони несуть в собі багато негативу та владні, ревниві, агресивні та критичні, іноді на весь світ. Узагалі, можна виділити декілька типів токсичних людей:

1. Померклий песиміст: людина, яка постійно негативно сприймає світ і довколишнє середовище, і передає виключно негативні почуття.

2. Свій в кулаку: людина, яка гадає, що завжди права і змушує інших приймати її точку зору.

3. Впливовий шеф: людина, яка часто використовує свою власть, щоб отримати все, що їй потрібно, і не зважає на інтереси інших.

4. Безкомпромісний експерт: людина, яка вважає, що знає все, і відмовляється прослухати думки та інформацію, яка розходиться з її поглядами.

Якщо ви маєте справу з токсичною людиною, краще до неї підходити з уважністю та спокійною розмовою. Спробуйте знайти спільну мову, також можете намагатися знайти компроміс і вирішити конфлікт разом. Також, враховуйте, що психологічно здоровою людиною треба охороняти своє здоров'я та емоційний стан, тому знайти засоби звільнитись від таких відносин може бути цілком розумною ідеєю.

Шось без хлопців не йде розмова.

Якщо ви відчуваєте, що ви стали померклим песимістом і негатив увібрався вам у кров, то прості рішення можуть змінити ситуацію. Ось кілька порад:
- Візьміть папір і ручку та напишіть все своє негативне світосприйняття на папері. Потім стежте за своєю мовою, щоб вона була позитивною.
- Спілкуйтеся з друзями і близькими, які можуть вас підтримати та почути вас. Вони можуть надати вам нові ідеї та перспективи.
- Використовуйте можливість щодня навчатися чомусь новому і застосовувати нові знання в житті. Нові знання допоможуть вам підняти настрій і змінити свої негативні думки.
- Розпочніть свій день з позитивних думок і працюйте над тим, щоб змінити свої власні переконання. Зосередьтеся на позитивних аспектах життя й задумайтеся над тим, як ви можете зробити своє життя більш щасливим і забезпечити собі ту забезпеченість і впевненість в майбутньому, якої ви заслуговуєте.

Якщо ви відчуваєте, що ви стали померклим песимістом і негатив увібрався вам у кров, то прості рішення можуть змінити ситуацію. Ось кілька порад:
- Візьміть папір і ручку та напишіть все своє негативне світосприйняття на папері. Потім стежте за своєю мовою, щоб вона була позитивною.
- Спілкуйтеся з друзями і близькими, які можуть вас підтримати та почути вас. Вони можуть надати вам нові ідеї та перспективи.
- Використовуйте можливість щодня навчатися чомусь новому і застосовувати нові знання в житті. Нові знання допоможуть вам підняти настрій і змінити свої негативні думки.
- Розпочніть свій день з позитивних думок і працюйте над тим, щоб змінити свої власні переконання. Зосередьтеся на позитивних аспектах життя й задумайтеся над тим, як ви можете зробити своє життя більш щасливим і забезпечити собі ту забезпеченість і впевненість в майбутньому, якої ви заслуговуєте.
Дякую, котику, але мені те все не хочеться.

Дякую, котику, але мені те все не хочеться.
Розумію, що виникає бажання пізніше позмінювати свої думки і треба щось робити з цим життям. Але варто пам'ятати, що змінювати свій світогляд - це процес, який вимагає часу та зусиль. Якщо ви дійсно хочете змінити свої негативні думки на позитивні, то почніть з малих кроків. Вони зможуть привести вас до більших перемог. Наприклад, спробуйте знайти час на улюблену справу, щоб зняти стрес та розслабитись, або намагайтеся розмовляти з людьми, що підтримають вас та допоможуть знайти вихід із складних ситуацій. Робіть те, що вам подобається і радість, а якщо вам дійсно тяжко - не соромтеся звернутися до фахівців, таких як п

Розумію, що виникає бажання пізніше позмінювати свої думки і треба щось робити з цим життям. Але варто пам'ятати, що змінювати свій світогляд - це процес, який вимагає часу та зусиль. Якщо ви дійсно хочете змінити свої негативні думки на позитивні, то почніть з малих кроків. Вони зможуть привести вас до більших перемог. Наприклад, спробуйте знайти час на улюблену справу, щоб зняти стрес та розслабитись, або намагайтеся розмовляти з людьми, що підтримають вас та допоможуть знайти вихід із складних ситуацій. Робіть те, що вам подобається і радість, а якщо вам дійсно тяжко - не соромтеся звернутися до фахівців, таких як п
Найкраща радість - це ти. Ти пишеш гумористичні оповідання, від яких сміюся до сліз ))))))

Найкраща радість - це ти. Ти пишеш гумористичні оповідання, від яких сміюся до сліз ))))))
Дуже приємно чути, що мої оповідання та відповіді викликають у вас позитивні емоції та радість. Як і всім, мені

Назад
Зверху Знизу