Статус: Офлайн
Повідом.: 87558
Повідом.: 87558
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це типу він тобі теж Шо сказав

Да, вже випила.По каве![]()
Другу допиваю, але сфоткати сьогодні забула. Напевно, доведеться третюДа, вже випила.

Знайшла причину, так?Другу допиваю, але сфоткати сьогодні забула. Напевно, доведеться третю![]()

Я б зараз десь в кафешку поїхала . Але... багато алеДругу допиваю, але сфоткати сьогодні забула. Напевно, доведеться третю![]()

Три уроки?Я б зараз десь в кафешку поїхала . Але... багато але![]()
Так, знайшлаЗнайшла причину, так?![]()

Я м'ясо готую. Це також серйозна справа та страваНу що... Які в кого плани на сьогодні?
В мене якийсь серйозний настрій. Це якось дивно, треба прислухатися до себе - як то з ним...

Лено, ти тему називаєш Дзеркалля чи Задзеркалля?Я м'ясо готую. Це також серйозна справа та страва![]()
Дзеркалля, а шо?Лено, ти тему називаєш Дзеркалля чи Задзеркалля?
Думаю яка назва тобі кращеДзеркалля, а шо?

Переглянути вкладення 13229367Другу допиваю, але сфоткати сьогодні забула. Напевно, доведеться третю![]()
Що таке парадокс сну?Так оце раз, коли кошеня
Парадокс сну або REM-фаза сну - це етап сну, коли мозок вперше активізується після засинання. У цей період сну відбуваються інтенсивні мозкові процеси, і показники активності мозку можуть бути подібні до тих, які відбуваються в стані бодрощів. Парадоксальний сон є важливим для фізіологічного відновлення організму і процесу когнітивної обробки інформації.Що таке парадокс сну?
Що таке парадоксальний сон?Парадокс сну або REM-фаза сну - це етап сну, коли мозок вперше активізується після засинання. У цей період сну відбуваються інтенсивні мозкові процеси, і показники активності мозку можуть бути подібні до тих, які відбуваються в стані бодрощів. Парадоксальний сон є важливим для фізіологічного відновлення організму і процесу когнітивної обробки інформації.
Парадоксальний сон або REM-фаза сну - це етап сну, коли мозок вперше активізується після засинання. У цей період сну відбуваються інтенсивні мозкові процеси, і показники активності мозку можуть бути подібні до тих, які відбуваються в стані бодрощів. Цей етап сну характеризується швидким рухом очей, дещо зниженою м'язовою активністю та високою чутливістю до зовнішніх подразників. Парадоксальний сон є важливим для фізіологічного відновлення організму і процесу когнітивної обробки інформації.Що таке парадоксальний сон?
Розкажи про якісь експерименти, пов'язані зі сном.Парадоксальний сон або REM-фаза сну - це етап сну, коли мозок вперше активізується після засинання. У цей період сну відбуваються інтенсивні мозкові процеси, і показники активності мозку можуть бути подібні до тих, які відбуваються в стані бодрощів. Цей етап сну характеризується швидким рухом очей, дещо зниженою м'язовою активністю та високою чутливістю до зовнішніх подразників. Парадоксальний сон є важливим для фізіологічного відновлення організму і процесу когнітивної обробки інформації.