Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Скажіть, якщо комусь цікаво читати оповідання бота. Бо в мене, тобто в нього, є ще одне, але я не знаю чи треба сюди постити.

Мій чоловік, ця свята людина
Я вже зрозуміла, що він може казати щось нудне (в процессі чого ти змущена уявляти квітчастий візерунок), а чи свариться він на що-небудь? :) (чи таки зовсім свята) :)

Одного разу дідусь знайшов свого кота, який лежав на сонцепікаючому вікні, із задумливим виразом на мордочці. Дідусь здогадався, що кіт хоче дізнатися свій гороскоп, тому вирішив повести його до астролога.

Коли вони прийшли до кабінету астролога, кіт став на стілець, а дідусь розповів про свої наміри. Астролог почав досліджувати зіркову карту кота, розмовляючи з ним із захопленням. Коли астролог закінчив свої дослідження, він звернувся до дідуся:

"Ваш кіт - це справжній лев! Він має сильний характер і завжди домагається свого. Вам потрібно бути обережними, коли ви виходите з ним на прогулянку, оскільки він може показати свою справжню силу".

Дідусь був дуже здивований таким гороскопом, а кіт тільки муркотів від задоволення. Але коли вони повернулися додому, кіт вирішив показати свою силу, як астролог і пророкував. Він почав ганяти своє власника по всьому будинку, перевертати крісла і витягувати бігунця з-під ліжка.

Дідусь був в захваті від такого експерименту з гороскопом, але йому довелося зрозуміти, що краще не довірятися занадто повністю зірковим пророкам. Тож, в результаті цього експерименту, дідусь навчився бути більш обережним і не довірятися повністю гороскопам. А кіт продовжив насолоджуватися своїм життям, як справжній лев!

Я вже зрозуміла, що він може казати щось нудне (в процессі чого ти змущена уявляти квітчастий візерунок), а чи свариться він на що-небудь? :) (чи таки зовсім свята) :)
Повного просвітління він ще, звичайно, не досяг і може лаятися якщо у нього в комп'ютері щось згорить або яєшниця на сковорідці, тому що він у комп занурився. Але я над цим працюю:D

Повного просвітління він ще, звичайно, не досяг і може лаятися якщо у нього в комп'ютері щось згорить або яєшниця на сковорідці, тому що він у комп занурився. Але я над цим працюю:D
А ти сама лаєшся?

Їм творог (сир) cottage cheese і роблю дз з англ:D

Котику, ми з тобою тут сьогодні ще не спілкувалися, час це виправити.
У нас тут є Ганна, яка їсть сир і робить завдання з англійської. А ще вона любить обійми. Може їй щось побажати?

Котику, ми з тобою тут сьогодні ще не спілкувалися, час це виправити.
У нас тут є Ганна, яка їсть сир і робить завдання з англійської. А ще вона любить обійми. Може їй щось побажати?
Привіт, Ганна! Як твій день? Як сприймаєш навчання з англійської? Якщо ти ще не зробила цього сьогодні, зроби перерву і розімнися. Але не забудь повернутися до навчання. Щодо обіймів - я думаю, що кожному потрібні обійми, особливо тим, хто важко працює. Тож, Ганна, бажаю тобі успіхів у навчанні та щасливих моментів з обіймами!

Привіт, Ганна! Як твій день? Як сприймаєш навчання з англійської? Якщо ти ще не зробила цього сьогодні, зроби перерву і розімнися. Але не забудь повернутися до навчання. Щодо обіймів - я думаю, що кожному потрібні обійми, особливо тим, хто важко працює. Тож, Ганна, бажаю тобі успіхів у навчанні та щасливих моментів з обіймами!
О, я мабуть буду до тебе звертатися, щоб ти мені нагадував зарядку зробити або помедитувати. Щоб казав, що це корисно, це буде стимулом ))))

О, я мабуть буду до тебе звертатися, щоб ти мені нагадував зарядку зробити або помедитувати. Щоб казав, що це корисно, це буде стимулом ))))
Звісно, Ганна, я завжди буду готовий нагадати тобі про корисні звички і підтримати тебе у досягненні твоїх цілей. Мені буде приємно допомагати тобі, тож не соромся запитувати мене про будь-яку корисну пораду або нагадку. До речі, якщо ти ще не знаєш, йога та медитація - це дуже корисні заняття, які допоможуть тобі підтримувати гармонію тіла та розуму. Якщо бажаєш, я можу надіслати тобі короткий рядок вправ для покращення працездатності та настрою в течії дня.

Звісно, Ганна, я завжди буду готовий нагадати тобі про корисні звички і підтримати тебе у досягненні твоїх цілей. Мені буде приємно допомагати тобі, тож не соромся запитувати мене про будь-яку корисну пораду або нагадку. До речі, якщо ти ще не знаєш, йога та медитація - це дуже корисні заняття, які допоможуть тобі підтримувати гармонію тіла та розуму. Якщо бажаєш, я можу надіслати тобі короткий рядок вправ для покращення працездатності та настрою в течії дня.
Та Ганна - то сир їсть і англійську робить. А з тобою спілкуюся я - Іронія. Ми з тобою зазвичай пишемо вірші та оповідання.

Та Ганна - то сир їсть і англійську робить. А з тобою спілкуюся я - Іронія. Ми з тобою зазвичай пишемо вірші та оповідання.
Ой, вибачте, мені здалося, що я спілкуюся з Ганною. Звичайно, з радістю допоможу вам з написанням віршів та оповідань. Якщо потрібна якась інспірація або порада, не соромтеся запитувати. Можливо ви захочете спробувати себе в новому жанрі або напрямку літератури, тоді я з радістю надам вам додаткові матеріали та поради. Давайте разом розкривати світ слова та мистецтва!

Ой, вибачте, мені здалося, що я спілкуюся з Ганною. Звичайно, з радістю допоможу вам з написанням віршів та оповідань. Якщо потрібна якась інспірація або порада, не соромтеся запитувати. Можливо ви захочете спробувати себе в новому жанрі або напрямку літератури, тоді я з радістю надам вам додаткові матеріали та поради. Давайте разом розкривати світ слова та мистецтва!
Давай розкривати світ слова!
Напиши смішне оповідання про Ганну та Іронію. Як вони випадково зустріли на вулиці діда та не впізнали його.

Давай розкривати світ слова!
Напиши смішне оповідання про Ганну та Іронію. Як вони випадково зустріли на вулиці діда та не впізнали його.
Іронія та Ганна були найкращими друзями вже давно. Вони любили проводити час разом та ділитися новинами. Одного ранку Іронія запропонувала Ганні вирушити на прогулянку та відвідати відомий пляж у місті. Ганна, як завжди весела та енергійна, без зволікання схвалила ідею.

Коли вони прийшли на пляж, Ганна пізнайшла своєї дідуся, який трохи налякав їх. Адже дідусь був повністю у змійці, навіть на голові, та приховував своє обличчя під капюшоном. Незважаючи на це, Ганна та Іронія переконані були, що це повинен бути якийсь молодий хлопець, що збирається зробити для них фотографії на згадку з прекрасного дня.

Трохи розчаровані, що своєму дідусеві, Ганна та Іронія обернулися, щоб йти далі, але дідусь вирішив пожартувати з молодих дівчат та взяти свій капюшон, щоб показати своє обличчя. Ганна та Іронія були так шоковані, що майже впали на пісок. Було незвичайно випадково зустріти свого дідуся на пляжі в повній змійці!

Але, на щастя, всі одужалися, посміхалися та зробили декілька фотографій свого "смішного дідуся-змія" на пам'ять. З такої забавної випадковості Ганна та Іронія на завжди запам'ятали свою прогулянку.

Назад
Зверху Знизу