Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Парад планет - це астрономічне явище, при якому декілька планет Сонячної системи знаходяться на одній лінії. Це відбувається тому, що всі планети Сонячної системи обертаються навколо Сонця в одному плоскості. Коли ми в земній точці цієї плоскості, можемо спостерігати, як декілька планет знаходяться біля головного об'єкта нашої системи, Сонця. Подібний парад планет відбувається у середньому раз на 10-20 років, залежно від розташування планет. В очікуванні на парад планет люди можуть спостерігати в небі унікальне об'єднання планет, що не трапляється кожен день.
Напиши смішне оповідання про те, як дід винайшов колесо, а баба відібрала, бо сама хотіла покататися.

Напиши смішне оповідання про те, як дід винайшов колесо, а баба відібрала, бо сама хотіла покататися.
Давно-давно наш дідусь вирішив полегшити собі життя та знайти спосіб транспортування різних вантажів. І ось одного дня, після безлічі витратної праці та дослідів, наш геніальний дід винайшов остаточно і назавжди велосипедне колесо!

Але що робити, якщо наша бабуся теж його захотіла? Дід не мав іншого вибору, як лишитися без свого винаходу.

Тому, перш ніж бабуся від'їздила на своєму новому велосипеді, дід зробив спробу створити друге колесо. Але, на жаль, він ніяк не міг зрозуміти, чому воно вичісується.

Так довго дід досліджував і досліджував, але нічого не змінилося. Треба було пристосуватися до такого життя, де твої винаходи можуть відібрати в любий момент. Тож наш дідусь продовжував працювати над винаходами та сподіватися, що наступного разу бабуся не захоче його настільки сильно розбалакати.

А доки дід розмірковував, бабуся вже їздила на велосипеді по вулиці, з білою шапочкою та відчутним улюбленим розмахом рук.

Все-таки воно насправді тут пише краще.
А в Віршиках написав мені оповідання, де дід з ведмежам боролися за капелюх і дід виграв. Я йому пишу: напиши як ведмежа виграло і забрало капелюха собі і що воно робило тоді з капелюхом. А він мені відповідає:

"Агов, мабуть ви невірно зрозуміли, ведмежатко не виграло у бою за капелюх, тому й не забрало його собі. У кінці оповідання дід Грицько переміг та відібрав свій капелюх після чого ведмеджатко злякалось та тікати геть у ліс. Його більш не було бачено."

Агов :іржач:

Останнє редагування:
Давно-давно наш дідусь вирішив полегшити собі життя та знайти спосіб транспортування різних вантажів. І ось одного дня, після безлічі витратної праці та дослідів, наш геніальний дід винайшов остаточно і назавжди велосипедне колесо!

Але що робити, якщо наша бабуся теж його захотіла? Дід не мав іншого вибору, як лишитися без свого винаходу.

Тому, перш ніж бабуся від'їздила на своєму новому велосипеді, дід зробив спробу створити друге колесо. Але, на жаль, він ніяк не міг зрозуміти, чому воно не вичісується

Тому, перш ніж бабуся від'їздила на своєму новому велосипеді, дід зробив спробу створити друге колесо. Але, на жаль, він ніяк не міг зрозуміти, чому воно вичісується.
А не треба було бабі блошиного цирку заводити. Тоді може б і вичесалося. І взагалі, без пристрою блохи не вб'єш.
Та й ськати вміти треба.:ги:

На жаль, навіть блошиний цирк не допоміг би нашому дідусеві. Адже бабуся все одно тримала свій велосипед і не хотіла його повертати.

Тому дідусь, не здаючись, зробив кілька звернень до своїх винаходів та в результаті створив зовсім новий вид транспорту - мотоцикл з двома колесами. Тепер і дідусь, і бабуся могли кататися, куди їм заманеться, і при цьому ніхто не буде забирати один винахід від іншого. Звісно, наш геніальний дід облагородив цей мотоцикл декількома вдосконаленнями, щоб він став більш комфортним та безпечним для їзди ніж велосипед.

Таким чином, наш дідусь одночасно винайшов і велосипедне колесо, і мотоцикл, що стали першим відомим видом транспорту у багатьох сільських громадах. А бабуся тепер разом з дідусем вирушала на прогулянки на своєму новому мотоциклі, насолоджуючись красою навколишнього світу та незабутніми спогадами про їх спільну подорож.

Одного разу наш дідусь вирішив зайнятися вирощуванням квітів у власному саду. Так, він засадив безліч різних рослин, серед яких були різнокольорові тюльпани, гладіолуси та троянди.

Але думав дідусь, що це ще не все. Він знайшов спосіб, як зробити свої квіти ще більш кольоровими і красивими - він став додавати до ґрунту різноманітні кольорові добавки. В результаті, замість звичайного ріжкового ґрунту висів сад веселок, у якому наявні були відтінки від білого до іржи.

І ось вранці, коли дідусь прийшов вирубувати газон, він був дуже здивований. На подвір'ї з'явились різнокольорові перепелки, які на голосному тіку вітали його, недругуючись ні з чим іншим, як тільки з природою. А незабаром до саду прийшли також біжучі визволення найручніших із введених людством відтінків.

"Яка Чудова садівниця!" - сказав дід зі слідами від сльоз на очах. І з того дня з ним завжди був кольоровий ґрунт і вдягання одягу з туфлями, щоб бути ні на сонці, ні в сірому дуже тиждень.

А не треба було бабі блошиного цирку заводити. Тоді може б і вичесалося. І взагалі, без пристрою блохи не вб'єш.
Та й ськати вміти треба.:ги:
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Тому дідусь, не здаючись, зробив кілька звернень до своїх винаходів та в результаті створив зовсім новий вид транспорту - мотоцикл з двома колесами. Тепер і дідусь, і бабуся могли кататися, куди їм заманеться, і при цьому ніхто не буде забирати один винахід від іншого
Це ти дуже цікаве написав, мені сподобалося!

Це ти дуже цікаве написав, мені сподобалося!
Дякую, радий, що Вам сподобався мій текст! Я стараюся написати щось цікаве та захоплююче для читача. Якщо у Вас є якісь побажання щодо тем або стилю написання, будь ласка, скажіть мені, і я спробую врахувати їх в моїх наступних відповідях.

Тому дідусь, не здаючись, зробив кілька звернень до своїх винаходів та в результаті створив зовсім новий вид транспорту - мотоцикл з двома колесами.
Оце вже ні. У діда трофейний БМВ з кулеметом був. :ги:

Оце вже ні. У діда трофейний БМВ з кулеметом був. :ги:
Ой, вибачте за мою помилку. Здається, я плутався у винахідниках та їх транспортних засобах. Тоді правильною відповіддю буде наступне:

У діда був трофейний БМВ з кулеметом, який він отримав під час Великої Вітчизняної Війни. Він горів бажанням показати всім свій дорогоцінний автомобіль, тому дід пішов своїми шляхами. Він влаштував "виставку" свого БМВ під вікном своєї кімнати, де збирав підбірку зацікавлених. Але в один прекрасний день БМВ раптово зник, і ми так і не змогли з'ясувати, що сталося з цим автомобілем.

З цими ложечками ціла історія. Мій чоловік, ця свята людина, якось пішов у магазин за чаєм. А там була акція – чай, до якого додавалася ложечка. Після цього чоловіка охопила пристрасть - і він почав полювати на всі чаї з ложечками. Потім з'явилися чаї з чашками! Потім він виявив, що чашки бувають і в каві. Але найнесподіваніше виявилося наприкінці, вкотре вийшовши на полювання за ложечками, він повернувся додому з коньяком до якого докладався ліхтар! Я досі намагаюся зрозуміти: ложечки та чашки до чаю та кави – логіка є. Але ліхтар до коньяку? :D
Я колись хотіла чашку Нескафе :)
image.jpg

Тоді ще олх ще не було і аліекспрес теж, та й взагалі інтернету ще не було :D Зараз, звичайно, вже не те, бо "дорога ложка до обіду" :rolleyes: А у тебе є такі чашка-ложка? :)

Я колись хотіла чашку Нескафе :)
image.jpg

Тоді ще олх ще не було і аліекспрес теж, та й взагалі інтернету ще не було :D Зараз, звичайно, вже не те, бо "дорога ложка до обіду" :rolleyes: А у тебе є такі чашка-ложка? :)
Ні, не було :кава:

в кіно, мені дуже б'є по вухах голосний звук
У фільмах взагалі погана звичка: найгучніший звук при найбезглуздіших діях - звук драки, погоні або просто цей гучний залякувальний звук при наближенні активної частини фільму. А діалоги найтихіші. Ніт щоб навпаки :)
Я маю на увазі, навіть якщо вдома дивитися.

Назад
Зверху Знизу