Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як же незручно, коли є лише літня кухня! Так не хотілося злазити з ліжка і вилазити надвір! А довелося, бо й їсти ж хочеться :-)

Тобто ти буквально розривалася між кухнею та ліжком :D
То ще доведеться розриватися. Зараз збігати подивитися чи бува каша не біжить, а потім ще раз, щоб вже вимкнути.

Це класно. Лишній раз не поїсти ж.
Та що ж тут гарного - не їсти коли хочеться? Оце вчора теж лінь було щось вигадувати щ їжею, тому з'їла шоколадку, хоча мені її вже й не кортіло. Так що шоколаду я точно наїлася, відпустило вже :-)

Купила колись сережки, наділа два рази і загубила одну. Зараз мала грається, ляльку прикрашає. Вона коли до нас приходить, то тут в неї улюблена іграшка - скриня, там мої скарби з дитинства і прикраси :)

Купила колись сережки, наділа два рази і загубила одну. Зараз мала грається, ляльку прикрашає. Вона коли до нас приходить, то тут в неї улюблена іграшка - скриня, там мої скарби з дитинства і прикраси :)
Я любила йти в бабусину шафу. Там стільки всього було. Особливо бабусині капелюшки та капелюхи діда цікавили. Я їх приміряла і зображувала з себе даму, як у кіно :)

Я любила йти в бабусину шафу. Там стільки всього було. Особливо бабусині капелюшки та капелюхи діда цікавили. Я їх приміряла і зображувала з себе даму, як у кіно :)
Я мамине приміряла :)
А от очікування в мене були від бабусиного горища. На жаль, скрині зі скарбами (а саме - старовинними платтями, які носять принцеси) не було виявлено :(

Я мамине приміряла :)
А от очікування в мене були від бабусиного горища. На жаль, скрині зі скарбами (а саме - старовинними платтями, які носять принцеси) не було виявлено :(
Мамине все було поряд. А це все було складено бабусею на далекі полиці. Я там знаходила взагалі якесь давнє - пояси для панчох на гудзиках і взагалі архаїчну річ, яка здалася мені дуже непристойною - гумки для підтримки чоловічих шкарпеток.

Отаке
Переглянути вкладення 13229089

Назад
Зверху Знизу