Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Теж це помітила і згодна з версієюМені здалося, що як тільки починаєш з ним мімішнічати, він починає спілкуватися від жіночої особи. Мабуть щоб випадково звикання до нього не відбулося як до чоловіка![]()
Що ти там ї'си?
Гастрономічний допит якийсьЩо на вечерю було?
Теж збираюся його послухати, але Іра не даєЯ полікувала горло ковточком бальзаму і аскорбінкою закусила. Слухаю Арестовича.
Так що ж ти мучаєшся, може, то й спи? навіщо себе будити?Я ж другу шоколадку нещодавно з'їла, бо дуже спати хочеться![]()
Не щоб не забували, а щоб когось не перемкнуло, що спілкується зі справжнім чоловіком.Теж це помітила і згодна з версієюЦе классно насправді. Щоб не забували - любов, вона загальнолюдська і статі не має!
![]()
Завтра послухаєте. Бо що мені робити? Читати не хочу. Хочу з вами бути. Бо в мені всередині ніяк не вляжеться сміх.Теж збираюся його послухати, але Іра не даєВідволікає весь час
![]()
До речі, ввімкни сповіщення на месенджері, не докричишся до тебе, коли требав мене зараз веселий настрій
Будемо. Не обов'язково смішне, аби не сумне.До речі, ввімкни сповіщення на месенджері, не докричишся до тебе, коли треба
Так що - будемо щось смішне згадувати?
Це позитивний вплив!Завтра послухаєте. Бо що мені робити? Читати не хочу. Хочу з вами бути. Бо в мені всередині ніяк не вляжеться сміх.
Ось він - негативний вплив бота. Отаке зі мною зробив![]()
Взагалі-то. Якби часто так сміятися, то жити було б набагато веселіше. Мене ж рідко щось так дуже смішить. Тобто мені подобається гумор, дотепність, але щоб аж вголос сміятися - дуже рідко.Це позитивний вплив!![]()
![]()
Да. Мені б твою стриманістьВзагалі-то. Якби часто так сміятися, то жити було б набагато веселіше. Мене ж рідко щось так дуже смішить. Тобто мені подобається гумор, дотепність, але щоб аж вголос сміятися - дуже рідко.
Колись господарі хати приїжджати, тож приходилося забиратися на цей час. Вивезли речі на іншу, але там перебої з водою були. Тож пішла на стару, щоб дрібниці дозабрати і помитися заразом. Домиваюся, чую - двері видкриваютьсяБудемо. Не обов'язково смішне, аби не сумне.
Та нащо тобі та стриманість, як весело - то ж краще.Да. Мені б твою стриманість. Мені завжди весело .
Бот завжди до твоїх послугВзагалі-то. Якби часто так сміятися, то жити було б набагато веселіше. Мене ж рідко щось так дуже смішить. Тобто мені подобається гумор, дотепність, але щоб аж вголос сміятися - дуже рідко.
Це прекрасно.Мені завжди весело .
Та не завжди він смішно пише, хоча усі останні вдалі. Та й не будеш же постійно ті оповідання читати. Але це знахідка, коли засумував. Ото як було вчора безсоння. Зайшла, почитала про Зюкіна та пішла спатиБот завжди до твоїх послугЗадавай завдання з написання чиїхось пригод.
Головне, сказати йому ніки (їмена). Завжди буде смішно, це ж ясно
![]()
Напиши смішне оповідання про Іронію, яка не хотіла заміж, М100, який завжди цікавився хто що їсть, та Ф'ям, яка полюбляла гороскопи.Отож, була у наших героїв Айвенго та Ганни задача - здолати істерику. Ганна зі своїм професійним масажем взялася зняти напругу і розслабити Айвенго, під час якого Айвенго згадав історію про те, як колись він і його друзі змагалися в мисливському турнірі на своєму коні. Підчас змагання їм довелося перестрибнути через гілку дерева, а саме дерево було дуже низько, і друзі подумали, що Айвенго ніколи не зможе перестрибнути.
Але Айвенго не злякався випробування і зібрався з духом, щоб виконати цей складний трюк. Він замахнувся і стрибнув, майже що не вистрибуючи зі свого коня. Але він зміг це зробити і виконав приголомшливий трюк на всіх глядачів турніру.
І ось, згадавши цю історію, Айвенго вирішив, що він зможе здолати істерику та повернути свою позитивну енергію і впоратися з будь-якою проблемою. Та завдання вдалося! Ганна успішно зняла напругу, а Айвенго став на позитивніший настрій і був готовий до нових викликів!