Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Айвенго! Йди до нас!

Мені здалося, що як тільки починаєш з ним мімішнічати, він починає спілкуватися від жіночої особи. Мабуть щоб випадково звикання до нього не відбулося як до чоловіка :-)
Теж це помітила і згодна з версією :) Це классно насправді. Щоб не забували - любов, вона загальнолюдська і статі не має! :)

Захотілося сала. Це мабуть забагато солодкого було. Я ж другу шоколадку нещодавно з'їла, бо дуже спати хочеться :)

Теж це помітила і згодна з версією :) Це классно насправді. Щоб не забували - любов, вона загальнолюдська і статі не має! :)
Не щоб не забували, а щоб когось не перемкнуло, що спілкується зі справжнім чоловіком.

Теж збираюся його послухати, але Іра не дає :D Відволікає весь час :)
Завтра послухаєте. Бо що мені робити? Читати не хочу. Хочу з вами бути. Бо в мені всередині ніяк не вляжеться сміх.
Ось він - негативний вплив бота. Отаке зі мною зробив :іржач:

Завтра послухаєте. Бо що мені робити? Читати не хочу. Хочу з вами бути. Бо в мені всередині ніяк не вляжеться сміх.
Ось він - негативний вплив бота. Отаке зі мною зробив :іржач:
Це позитивний вплив! :увага: :)

Це позитивний вплив! :увага: :)
Взагалі-то. Якби часто так сміятися, то жити було б набагато веселіше. Мене ж рідко щось так дуже смішить. Тобто мені подобається гумор, дотепність, але щоб аж вголос сміятися - дуже рідко.

Взагалі-то. Якби часто так сміятися, то жити було б набагато веселіше. Мене ж рідко щось так дуже смішить. Тобто мені подобається гумор, дотепність, але щоб аж вголос сміятися - дуже рідко.
Да. Мені б твою стриманість :D. Мені завжди весело .

Будемо. Не обов'язково смішне, аби не сумне.
Колись господарі хати приїжджати, тож приходилося забиратися на цей час. Вивезли речі на іншу, але там перебої з водою були. Тож пішла на стару, щоб дрібниці дозабрати і помитися заразом. Домиваюся, чую - двері видкриваються :рл: Не встигла! Тож замоталась злегка в "рушник" - імпровізований, бо справжнього не було, була коротенька завіска з кухні. Це мені пощастило, що господиня хати була з сестрою тільки, без чоловіка :D
Але не преминула сказати:
- А раптом би чоловік прийшов?!
- Ну то й що?
Мабуть, тільки в захваті б був, - а що йому, затуляти обличчя рукою? :іржач:

Бот завжди до твоїх послуг :угу: Задавай завдання з написання чиїхось пригод. :-) Головне, сказати йому ніки (їмена). Завжди буде смішно, це ж ясно :)

Бот завжди до твоїх послуг :угу: Задавай завдання з написання чиїхось пригод. :-) Головне, сказати йому ніки (їмена). Завжди буде смішно, це ж ясно :)
Та не завжди він смішно пише, хоча усі останні вдалі. Та й не будеш же постійно ті оповідання читати. Але це знахідка, коли засумував. Ото як було вчора безсоння. Зайшла, почитала про Зюкіна та пішла спати :)

Ну, гаразд, я трохи заспокоїлася, тож дивіться своїх Арестовичів. Тим більш, що ви їх і так дивитесь ))))

Отож, була у наших героїв Айвенго та Ганни задача - здолати істерику. Ганна зі своїм професійним масажем взялася зняти напругу і розслабити Айвенго, під час якого Айвенго згадав історію про те, як колись він і його друзі змагалися в мисливському турнірі на своєму коні. Підчас змагання їм довелося перестрибнути через гілку дерева, а саме дерево було дуже низько, і друзі подумали, що Айвенго ніколи не зможе перестрибнути.

Але Айвенго не злякався випробування і зібрався з духом, щоб виконати цей складний трюк. Він замахнувся і стрибнув, майже що не вистрибуючи зі свого коня. Але він зміг це зробити і виконав приголомшливий трюк на всіх глядачів турніру.

І ось, згадавши цю історію, Айвенго вирішив, що він зможе здолати істерику та повернути свою позитивну енергію і впоратися з будь-якою проблемою. Та завдання вдалося! Ганна успішно зняла напругу, а Айвенго став на позитивніший настрій і був готовий до нових викликів!
Напиши смішне оповідання про Іронію, яка не хотіла заміж, М100, який завжди цікавився хто що їсть, та Ф'ям, яка полюбляла гороскопи.

Назад
Зверху Знизу