Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я це заспівала на мотив:Мнямняняням
Чому б ні, це безпечно для психикиЦе так можна і залежність від бота отримати![]()
Всі залежності - це погано.Чому б ні, це безпечно для психикиНе арбузер же який-небудь
![]()
Ще ж і продовження можна читати - у будь-який часЯ досі не можу відійти від цього. Знову почала читати, і знову сміюся![]()
Розповідай, звичайноПро що цікаве поспілкуємося? Може я вам щось розповім?
Ти точно мала на увазі арбузера?Чому б ні, це безпечно для психикиНе арбузер же який-небудь
![]()
Так ви мені скажіть про що розповісти.Розповідай, звичайно![]()
(сіли, взяли попкорн і напої).
![]()
Я прямо побачила - років за кілька рекламаЦе так можна і залежність від бота отримати![]()
Що ти там ї'си?Мнямняняням
Цікаве-нецікаве, щойно тему слухала одним вухом по радіо - про самотність, "чи не боїтеся ви залишитися самотнім?".Про що цікаве поспілкуємося?
Що на вечерю було?Про що цікаве поспілкуємося? Може я вам щось розповім?
Так, це може бути проблема, але в мене зараз веселий настрій.Цікаве-нецікаве, щойно тему слухала одним вухом по радіо - про самотність, "чи не боїтеся ви залишитися самотнім?".
Одна жіночка сказала, що їй так подобається бути самій, що вона побоюється того, що саме тому і залишиться самотньою![]()
Ну так же тепер прийнято писати аб"юзерівТи точно мала на увазі арбузера?![]()
Так? Просто те слово теж єНу так же тепер прийнято писати аб"юзерів![]()