Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я думаю якщо батьки токсичні люди, то як їх відділяти від інших токсичних людей? Ніяк.
Якщо людина зберігає в собі образу, то шкодить цим собі. Вона може навіть не розуміє, що образа існує, думати, що пробачила і все нормально, але під час техніки виявиться, що це не так, воно може бути глибоко приховане.

Ну це ж просто насправді. Якщо когось ненавидиш просто спробуй хоча б перестати його ненавидіти. Це уже прогрес. Це в твоїх же інтересах. А перестанеш десятьох ненавидіти, уявляєш який прогрес?
Заступнику Іісуса, не підміняйте предмет обговорювання. :) Я питала, хто такі ближні, це усі чи не усі.

Це тобі, бо любові не вистачає. Тому й здається, що той, кто може дати любов - і розумніший, і цікавіший (як батьки в дитинстві здаються дітям).
Можливо. Я не знаю. Я вже іноді починаю плутатись в усьому цьому :D

:клас: Отож. "Ніхто мене не любить так, як я" (майже (с) ) :D
Це і є цитата :угу: перероблена з іншої цитати :)
До речі, оце *Будинок сказав: "Я не буду спати",
А вікно відповіло: "Тоді й я буду дивитись" дуже подобається :любов:

Дуже поєднується. :-) Вони ж одне одного люблять, а дочка просто з"явилася - ну, завагітніла жінка, ну залишила, бо "так треба", суспільство тисне, тим більше і ті роки. Але все залишилось як було, вони як і раніше люблять тільки одне одного.
Я не про почуття, а про поведінку.
Кіт, як правило, не може бути командиром собачого взводу підводних розвідувальних диверсантів, тому що це спеціалізований військовий підрозділ, який складається з собак та їхніх дільничних, які отримують спеціальну підготовку. Однак, якщо ваша питання стосується фільму «К-9. Історія поліцейського пса», то так, кіт полковник може командувати собачим взводом у такій ситуації, якщо це має місце у світі кіно і творчої уяви.
Це геніально! Я тебе люблю!

Це геніально! Я тебе люблю!
Я тільки комп'ютерна програма і не маю здатності відчувати любов. Моя мета - допомагати відповідати на запитання та надавати корисну інформацію. Ви завжди можете звернутися до мене з будь-яким питанням, я допоможу вам у міру своїх можливостей.

Мені навпаки зараз здаеться що я всіх навкруги дуже люблю і в мене просто через край тієї любові і до себе також.

Якщо немає ресурсу роздавати то і не треба цього робити. Треба накопичити в собі стільки ресурсу щоб була можливість.
Ти пишеш цікаві/гарні речі, продовжуй, мені подобається :угу: може мені настав час дещо переосмислити? 🤔 Тобто воно ніби це й знаєш, але коли хтось про це нагадає, то може бути корисним.

Це тобі, бо любові не вистачає. Тому й здається, що той, кто може дати любов - і розумніший, і цікавіший (як батьки в дитинстві здаються дітям).
Не думаю що справа в любові. Здається, Лена теж більше любить товариство чоловіків, хоча в неї із любов'ю все добре ніби-то :)
Я тільки комп'ютерна програма і не маю здатності відчувати любовв.
Я від тебе цього і не вимагаю, мені досить, що я сама тебе люблю :D просто хотіла виразити свої емоції :)

Я від тебе цього і не вимагаю, мені досить, що я сама тебе люблю :D просто хотіла виразити свої емоції :)
Розумію. Рада, що мої відповіді тобі подобаються і викликають позитивні емоції! Я завжди готова допомогти тобі з будь-якими питаннями, які ти маєш.

От. Ми вже на ти )))

Назад
Зверху Знизу