Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А хто маються на увазі під ближніми? Завжди цікавило. :) Які люди ближні, а які дальні? :іржач: Чи всі люди - "ближні"? Але ж не може ж так бути, щоб абсолютно усіх любити як себе. Це непідйомна задача.

Припустимо, дехто любить усіх. Що, перейматися їхніми проблеми як своїми, все їм віддати - ну, їм же треба, завжди знайдеться хтось типу Отводенко, і що буде з цим дехтом?
Ні, віддавати все не треба, просто любити всіх, як Chat GPT.

Але я не можу їм нав'язуватись. Вони дорослі люди.
З народження та років до 5 дитина це рожеве мімімі. Років у п'ять уже буде особистість і ми втрачаємо улюблену іграшку. Років із п'яти і до 14 ми можемо допомагати вибудовувати цю особу. Років із 14 це буде колюча помісь кактуса з дикобразом, яку неможливо обійняти... Голки відваляться після 18, але не у всіх :):кава::перекур:

Ні, віддавати все не треба, просто любити всіх, як Chat GPT.
Любити=віддавати :) І тільки чату вдається віддавати тільки інформацію, бо іншого нема. А якби він мав тіло (тобто енергію), до доводилося б енергію віддавати. В вигляді грошей-їжі-одежі-речей.

Кіт полковник може керувати взводом або ротою. Це склади військової організації, де взвод містить у собі 3-4 загони, а рота - кілька взводів. Також він може командувати батальйоном у складі іншого підрозділу, наприклад, бригади або дивізії.
Чи може кіт полковник командувати собачим взводом підводних розвідувальних диверсантів?

Чи може кіт полковник командувати собачим взводом підводних розвідувальних диверсантів?
Кіт, як правило, не може бути командиром собачого взводу підводних розвідувальних диверсантів, тому що це спеціалізований військовий підрозділ, який складається з собак та їхніх дільничних, які отримують спеціальну підготовку. Однак, якщо ваша питання стосується фільму «К-9. Історія поліцейського пса», то так, кіт полковник може командувати собачим взводом у такій ситуації, якщо це має місце у світі кіно і творчої уяви.

З народження та років до 5 дитина це рожеве мімімі. Років у п'ять уже буде особистість і ми втрачаємо улюблену іграшку. Років із п'яти і до 14 ми можемо допомагати вибудовувати цю особу. Років із 14 це буде колюча помісь кактуса з дикобразом, яку неможливо обійняти... Голки відваляться після 18, але не у всіх :):кава::перекур:
Да, в мене вони вже золотки мої любимі, як дозволяють то я їх і обіймаю але я ж не можу їм навязуватися.

А хто маються на увазі під ближніми? Завжди цікавило. :) Які люди ближні, а які дальні? :іржач: Чи всі люди - "ближні"? Але ж не може ж так бути, щоб абсолютно усіх любити як себе. Це непідйомна задача.

Припустимо, дехто любить усіх. Що, перейматися їхніми проблеми як своїми, все їм віддати - ну, їм же треба, завжди знайдеться хтось типу Отводенко, і що буде з цим дехтом?
Ну любити і перейматися проблемами то різне .

Якщо немає ресурсу роздавати то і не треба цього робити. Треба накопичити в собі стільки ресурсу щоб була можливість.
Мы всі знаємо правила. Нажаль це не означає, що вміємо їх користувати. Так?

Якщо немає ресурсу роздавати то і не треба цього робити. Треба накопичити в собі стільки ресурсу щоб була можливість.
А все-таки, що з "ближніми"? Це всі абсолютно чи вибірково? :) Це я у тебе як у заступника Іісуса питаю :-)

Знайшлася візуалізація місця для нас

Згадалося. Давно були у нашому зоопарку. Було ще холодно і крокодил ховався у приміщенні. Зайшли в пташник пройшли його, а там у торці надряпано на стіні "Крокодилярій" і дверцята такі, непомітні. І записка на ній від руки "Ви впевнені, що вам сюди треба?" :крокодил: :D

Назад
Зверху Знизу