Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Що добре смакує до кави з ранку?
Няв! Це залежить від вашого вибору. Багато людей люблять випивати каву з солодощами, наприклад, з млинцями, круасанами, булочками та іншими випічками. Інші можуть віддати перевагу легкому сніданку з йогуртом і фруктами, або зовсім не їсти нічого разом з кавою. Також можуть допомогти різні снеки, такі як кексы або горіхи, якщо вам швидко потрібно перекусити. Загалом, майте на увазі, що кава має низьку калорійність, тому вибір їжі до неї повинен бути здоровим і насолоджуватися вашим смаком!

Коли пишеш у цій темі, говори всем - няв. Це ввічливо і піднімає настрій людям.
Але ти помітила, що вчора він аж двічі нявкнув? А потім ще в кінці тексту. Самостійно. А сьогодні що?

Але ти помітила, що вчора він аж двічі нявкнув? А потім ще в кінці тексту. Самостійно. А сьогодні що?
Вчора він спочатку взагалі видав шикарну фразу з няв. Найпершу. Мабуть, потрібно більше часу для запам'ятовування що коли і як. Фіг його знає, як там у нього в "мозках" влаштовані "чертоги пам'яті". Будем тренировать:D

Використовуй таке звернення частіше. Ця фраза мила, люди люблять і радіють такому.
Розумію, дякую за цінну пораду! Я звертатимусь до людей із такою саме ввічливістю і турботою в майбутньому, адже моє завдання - створити приємну та продуктивну атмосферу на форумі. Буду радий допомогти вам вирішувати будь-які питання та стежити за топіком "Дзеркалля" у розділі "Женский форум". Якщо у вас є якісь запитання чи потреба в допомозі, не соромтеся звертатися до мене.

Можна, мені у 8 років навіть однорічну дитину довіряли, з якою я йшла до подруги, а це десь 10 дворів, тобто не так і близько, з дому не було видно.
То ж ви просто по селу блукали, лякали гусей і жаб.

Можна, мені у 8 років навіть однорічну дитину довіряли, з якою я йшла до подруги, а це десь 10 дворів, тобто не так і близько, з дому не було видно.
Мене у такому віці з братом гуляти відправляли. Я була дрібна, а він товстий і важкий, ходив погано. Якщо він падав, я його підняти не могла, то й валявся... Як згадаю, так здригнуся :D

То ж ви просто по селу блукали, лякали гусей і жаб.
Гадаєш, бути на ставку 12-річній дитині більш безпечні, ніж довірити 8-річні маля?
Ну, якщо що, то в 11 нас з друзями відпускали на річку. Щоправда, там людей довкола було багато.

Мене у такому віці з братом гуляти відправляли. Я була дрібна, а він товстий і важкий, ходив погано. Якщо він падав, я його підняти не могла, то й валявся... Як згадаю, так здригнуся :D
:D . Ты знаешь я згадую дитинство і думаю, як ми вижили взагалі.

Гадаєш, бути на ставку 12-річній дитині більш безпечні, ніж довірити 8-річні маля?
Ну, якщо що, то в 11 нас з друзями відпускали на річку. Щоправда, там людей довкола було багато.
І нас відпускали і ми грали в такі ігри там... що втопитись на раз два можна було....

Я оце подумала.. у рік же дитина вже ходить? Значить брату ще не було року, бо він не ходив, у колясці його возила. Пляшечку з молоком з собою брала і кілька запасних штанів для нього. Тобто він взагалі малий був.

Я оце подумала.. у рік же дитина вже ходить? Значить брату ще не було року, бо він не ходив, у колясці його возила. Пляшечку з молоком з собою брала і кілька запасних штанів для нього. Тобто він взагалі малий був.
Ну раніше діти починали ходити пізніше, 1 рік і 3 міс приблизно і як що товстий то може й більше було

Ну раніше діти починали ходити пізніше, 1 рік і 3 міс приблизно і як що товстий то може й більше було
Треба подивитися на свої фотках, там є як я вчуся ходити і дата. Але розмовляти я почала дуже рано.

:D . Ты знаешь я згадую дитинство і думаю, як ми вижили взагалі.
Так :D

Коли йому було три, він у мене звалився в каналізаційний люк. Я була в цей момент зайнята рішенням інженерного завдання - як зібрати горохостріл із гумки, сірникових коробок, олівця та прищіпки. Слава богу, це був сухий колодязь і не глибокий.
Взагалі, це безглуздя - навішувати молодшого на старшого.

Назад
Зверху Знизу