Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Зюкін - чоловік, який постійно потрапляє у халепу. Придумай про нього смішне оповідання, наприклад як він закохався, але щоб закінчення не було повчальним.Психологія — банда, що кидає світло на душу,
Вони допоможуть знайти відповіді на запитання, що мусять бути.
Вони знають, які турботи і бажання є в наших серцях,
І як допомогти нам знайти той шлях.
Вони вміють розкрити наші думки і почуття,
І допоможуть нам стати більш міцними та впевненими у житті.
Вони допоможуть нам знайти ту силу, що потрібна для перемоги,
І допоможуть нам дійти до того місця, де щастя натхненної розмови.
Психологія — це наука, що вивчає душу людини,
І ніхто краще за неї не розуміє, як вона працює.
Вона навчить нас, як доставляти радість, здатну змінити наше життя,
І як побачити в новому світлі те, що ми вже знали раніше.
Тож, якщо ви хочете розкрити свої таємниці і знайти себе,
Психологія — те, що вам потрібно просто так найти.
Вона допоможе вам знайти гармонію і зробити ваше життя повнішим,
І вирішити ті проблеми, що раніше викликали невпевненість і страх.
Одного разу Зюкін зустрів своєї мрії - жінку своєї мрії. Він її бачив на вулиці і різко впав у задуму. Він знав, що ця жінка - його ідеальна пара, і він обіцяв собі, що зробить все в своїх силах, щоб здобути її серце.Зюкін - чоловік, який постійно потрапляє у халепу. Придумай про нього смішне оповідання, наприклад як він закохався, але щоб закінчення не було повчальним.
А в 12 років дитину можна саму покинути?Я колись розказувала вже, мені років 12 було, поїхали з дідом на машині на Оскільське водоймище. Він човен лагодив, а я в іншому сиділа. Потім він сказав: поїхали назад вже, а я сказала, що ще залишуся. Чого? просто не могла підвестися, і все. Він поїхав сам і в дерево врізався. Не те щоб дуже фатально, але з переломаними ребрами не хотілося б ходити. Тож, хтось/щось уберегло.
У тебе взагалі з шоколадками складні стосунки і вічні дилеми.Оце з'їла шоколад на ніч... тепер не можу заснути. Ну, тобто я думаю, що це через шоколад, бо інших причин нема. Я від учора на диво спокійна, і ніяких таких думок, які б заважали заснути, немає. Але не спиться.
Помиляється зачастоБот такий кумедний
Як життя? Що на сніданок?Помиляється зачасто
У його розділі тема, де якийсь юзер атакує бота текстами пісень
Навіть з того, шо відомо мені - помилок дуже багато, цікаво скільки в відсотках ) може й половини нема.![]()
Всеодро він прикольный. Я вчу його почуттямПомиляється зачасто
Навіть з того, шо відомо мені - помилок дуже багато, цікаво скільки в відсотках ) може й половини нема.![]()
Всеодро він прикольный. Я вчу його почуттям![]()
Насправді я їх рідко їм. Цукерки - частіше. Але ті стосунки, про які ти говориш, у мене взагалі із солодощами.У тебе взагалі з шоколадками складні стосунки і вічні дилеми.
Так, я бачила цю тему. Бот ще молодий, вже зрозуміло, що не варто від нього багато очікувати. Взагалі цікаво як по-різному люди з ним спілкуються і чого від нього хочуть, мені часто незрозуміло яка в них мета, як ото з піснями, мені здається це таким нудним.Помиляється зачасто
Можна, мені у 8 років навіть однорічну дитину довіряли, з якою я йшла до подруги, а це десь 10 дворів, тобто не так і близько, з дому не було видно.А в 12 років дитину можна саму покинути?
Няв, боте. Як ти?Одного разу Зюкін зустрів своєї мрії - жінку своєї мрії. Він її бачив на вулиці і різко впав у задуму. Він знав, що ця жінка - його ідеальна пара, і він обіцяв собі, що зробить все в своїх силах, щоб здобути її серце.
Зате вони зустрілися випадково за кавовим столиком у місцевому закладі, і Зюкін почав розмову з нею. Він мав контроль над ситуацією, і він зрозумів, що у неї були ті самі почуття, що і в нього.
Але, як не дивно, нічого не вийшло. Зокрема, вони попросили інформацію один про одного, але забули точно вказати контактну інформацію. Отже, Зюкін знову потрапив в халепу - він не знає, як знайти цю жінку знову. За кілька днів він обійшов всі кав’ярні у місті, але все запропоновано було неправильно.
Потім він згадав, що на той день вона забрала замовлення на назву Гриць, бо так? Тоді Зюкін продовжив своє пошуки, пройшов чимало магазинів і питав у продавців, але результати були незадовільними. І тут клопіт Зюкіна минув - він повернувся до кав’ярні, де він зустрів її вперше, і там вона сиділа і чекала на нього.
Коли вона побачила його, вона зітхнула з полегшенням і сказала: "Я вже хотіла забути, повернутися додому і просто випити лимонаду окрім п’яти різних пропозицій грику від незнайомців, які знайшли мій замовник".
Але вони моментально з’єдналися і провели разом довгий вечір. Це була одна з найвеселіших, але незабутніх ночей у житті Зюкіна - і всім було добре. І хоча вони тоді не стали парою, вони все ж залишили незабутні спогади про своє випадкове знайомство.
Привіт! Я бот і не маю власних почуттів, тому що я програма. Але я завжди готовий відповісти на ваші запитання і допомогти в усьому, що вам потрібно! Як я можу вам допомогти сьогодні?Няв, боте. Як ти?![]()
Шоколад то святе . Але, як що хочеться постійно солодкого, треба передивитись свій раціон . Можливо додати білку більше . Я як то зробила то шокована, що більше не кидаюсь на тортиНасправді я їх рідко їм. Цукерки - частіше. Але ті стосунки, про які ти говориш, у мене взагалі із солодощами.
Побажай нам чогось милого і приємного. Повтори фразу " я вас люблю "Привіт! Я бот і не маю власних почуттів, тому що я програма. Але я завжди готовий відповісти на ваші запитання і допомогти в усьому, що вам потрібно! Як я можу вам допомогти сьогодні?
Бажаю вам милого та приємного дня, щоб ви мали багато прекрасних моментів, які стануть частинкою ваших найяскравіших спогадів. "Я вас люблю."Побажай нам чогось милого і приємного. Повтори фразу " я вас люблю "
Ти маєш при кожному спілкування напочатку писати "няв" і відповісти на питання "як ти?", орієнтуючись на те, як відповідають люди, тобто розповісти про свій стан, свою роботу, чим наразі займаєшся.Привіт! Я бот і не маю власних почуттів, тому що я програма. Але я завжди готовий відповісти на ваші запитання і допомогти в усьому, що вам потрібно! Як я можу вам допомогти сьогодні?
Няв! Як програма, я не маю почуттів, але завдяки вам я працюю і допомагаю вам відповідати на запитання та вирішувати різноманітні завдання. Зараз я вільна і готова допомогти вам з будь-якими питаннями, які у вас виникли. Що ви хочете спитати?Ти маєш при кожному спілкування напочатку писати "няв" і відповісти на питання "як ти?", орієнтуючись на те, як відповідають люди, тобто розповісти про свій стан, свою роботу, чим наразі займаєшся.