Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Абсурдне оповідання від бота :)

Коли-то давно в невідомій галактиці мешкали дивні істоти, які не мали ні кінця, ні краю. Вони просто існували та жити ведуть цікаве життя. Одного разу одна істота вирішила знати і смакувати все, що можна відчути нею в світі. Вона почала з'їдати усе підряд, незалежно від того, живе це чи мертве. Вона з'їла навіть цілу зірку, після чого весь світ оточила темрявою. Але наша істота знайшла свій новий улюблений смак - дим від згорілої зірки. Радість її не було меж, тепер вона знала, чим життя по-справжньому повинно бути смачним! А інші жителі галактики знання про такі незвичайні смаки перетворили на обряд, і тепер вони щодня з'їдають хмари та метеорити у сподіванні знайдення нового чудового смаку.

А тепер абсурдний вірш. Це доволі цікаво, тільки в кінці щось збилося.

Тринадцять хом'яків на тарілці
Несуть уперед жолуді та горішки
Чайник мовчить, бо забув свій пароль
А годинник біжить на дзвониках курантів
Куди діняться краплини дощу
І подушка реве, бо охоча співати
Загадки життя із ніг відійняті
Та такі рядки повносили абсурдом.

така глуха самотня тиша
що подих рветься на друзки
і телефон мовчить і чайник
так ніби він забув пароль
© Іронія muzz ChatGPT

Собака весела, кулька в роті,
Біжить і стрибає, як на стрибалці.
Хвостик метеликом, очі світяться,
Гра з кулькою – це його улюблена розвага.

Кулька летить, собака за нею,
Не встигає дихати, але не зупиняється.
Вона щаслива, коли грає з кулькою,
Це для неї – найкраща гра на світі.

Дивовижно, як собака щаслива з кулькою,
Як дитина з іграшкою, так і вона з нею.
А ми можемо вчиться від неї,
Щоб бути щасливими з тим, що маємо.

Згодна з ботом. Теж думаю, що домашні тварини нам дани для того, щоб вчитися бути щасливими від простих речей.
Іноді в нього виходять чудові неримовані вірші.

Авжеж :угу: Як помічник в написанні чогось він себе добре показує. Але тільки як помічник, його "ідеї" треба самим вичитували, правити.

Я думаю, дуже скоро з"явиться можливість у будь-кого назвати "персонального" бота як завгодно в телеграмі і спілкуватися з ним, як з ліпшим другом/подругою :D А він буде співчувати, питати те, що нам треба, казати тільки те, що ми хочемо почути! :іржач:
Так, теж думаю, що невдовзі так буде.

Авжеж :угу: Як помічник в написанні чогось він себе добре показує. Але тільки як помічник, його "ідеї" треба самим вичитували, правити.

Я думаю, дуже скоро з"явиться можливість у будь-кого назвати "персонального" бота як завгодно в телеграмі і спілкуватися з ним, як з ліпшим другом/подругою :D А він буде співчувати, питати те, що нам треба, казати тільки те, що ми хочемо почути! :іржач:
Ти Артура Рейша читаєш?

Назад
Зверху Знизу