Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Бідний котик! Вона його налякала вереском. Ще невідомо, куди він помчав і де заховався.
Нікуди не побіг. Коли делегація з провідників прийшла виявляти охальника в купе, там були перелякані попутники і дрімаючий кіт. :D

Та да, я теж так подумала, тому прибрала :-) А бот нарешті написав те, що треба?
Так. Але рахувати склади все одно не вміє.
Але ось це шикарно:
"Кажуть, що риба не має пам'яті,
але чоловік забуває більше.
Він забуває про дні народження і аніверсарі,
та запам'ятовує результати футбольних матчів з минулих років"
Цікаво що він взяв за основу :)

Я просто не так вже й люблю квасолю. З вінегрету її завжди вигрібала :)

Якщо їсти кашу без нічого, то горохова найсмачніша.

Ніколи не їла такого супу. А гороховий смачний :угу:
Я сьогодні проходила повз твій будинок

То ти таки в Харкові? Бо не відповіла тоді, або я пропустила. Що там - дуже пошкоджено навколо?
Так. Вирішую деякі питання.
У районі чисто. Там, де стіни повивалювалися з будинків - привели до ладу. Людей практично немає.
Я знаю, що десь життя кипить. Але це точно не тут. Я багато гуляю з собакою, стадіони, дитячі майданчики, двори - порожні. Іноді на лавках сидять самі комунальники.
Увечері до всяких наливайок і пивних магазинчиків сходяться чоловіки. До єдиної цілої школи стоять вранці черги з літніх людей.

У районі чисто. Там, де стіни повивалювалися з будинків - привели до ладу. Людей практично немає.
Я знаю, що десь життя кипить. Але це точно не тут. Я багато гуляю з собакою, стадіони, дитячі майданчики, двори - порожні. Іноді на лавках сидять самі комунальники.
Увечері до всяких наливайок і пивних магазинчиків сходяться чоловіки. До єдиної цілої школи стоять вранці черги з літніх людей.
А чого черги до школи?

Так. Дивні картини . В нас як мертва зона . Нажаль . А далі місто живе.

Прокинулася уві сні, підійшла до вікна, а там осінь - жовто-червоне листя, повітря теж жовтого відтінку, і дощ. Це було так красиво і затишно. Сьома ранку, я підліток, мама спить, мені теж зарано вставати, але ж не спиться. Взяла булку з медом у ліжко, потягнулася до книжки і прокинулася :)
Цікаво, як складається сон з дрібних деталей теперішнього. Про листя могло нагадати, бо вчора палила сухі гілки з малини, про булки вчора думала - чи не спекти, мед вчора теж переставила в інше місце і звернула увагу на красивий жовтий колір :)

А ще цікаво, що деякі події, про які думав, сняться через кілька днів, так часто буває. От кілька днів тому писала, що мабуть Нестайка вже відредагували під сучасність. Сьогодні приснилася дитяча книжка, неіснуюча насправді, і яка нібито була частково російською. Уві сні я показувала братику, що вона вже перевидана - сторінки жовто-блакитні, рос вірші перекладені українською, а замість малюнку піонера - козачок :-)

Побачила що стукотить на даху, то таки від вітру.

Назад
Зверху Знизу